4 mm zaključavanje čelične žice

4 mm zaključavanje čelične žice
Detalji o proizvodu

Broj dela:   CB01-4

Podesivo zaključavanje čeličnog kabela

a) Tijelo brave: napravljeno od ABS-a, podnosi kemikalije.

b) Kabel: žilav, fleksibilan višežilni čelični kabel, s prozirnom plastičnom izolacijskom oblogom.

c) Dužina kabla se može prilagoditi.

d) Prihvaća do 4 katanac za višestruko zaključavanje.

e) Uključuje sigurnosne oznake visoke vidljivosti, mogućnosti ponovne upotrebe. Može se prilagoditi.

f) Idealno za zaključavanje višestrukih prekidačkih panela i zaključavanje ventila bočnih bočnih vrata.

 

Dio br.

Opis

CB01-4

Promjer kabela 4mm, duljina 2 m

CB01-6

Prečnik kabla 6mm, dužina 2m


CB01-4_03

Zahtjevi za mehaničku izolaciju

Odabir metode izolacije za protok procesa

A) izolacija s jednim ventilom, odnosno zahtjevi za izolacijom opreme ostvaruju se zatvaranjem jednog ventila na ulazu i izlazu opreme, objekata i uređaja. Pogodno za izolaciju sistema sa malim zahtevima nivoa izolacije, kao što su izolacija parnih sistema sa veličinama ulaznih i izlaznih cevi i neograničenim srednjim pritiskom; Veličina promjera cijevi nije ograničena, a uzvodni tlak nije visok morskom vodom, vatrogasnom vodom, rashladnom vodom i ostalim izoliranim plinovodima; I izolacija neotrovnog plinskog medijskog sustava s nižim pritiskom u cjevovodu (manjim od 1MPa) i neograničenom veličinom promjera cijevi.

B) metoda izolacije i iskrcavanja s dva ventila, tj. Metoda izolacije primjenom ventila s dvostrukom izolacijom koji zatvara ulaz i izlaz opreme, postrojenja i uređaja i istovremeno oslobađa medijum između dva ventila. Pogodno za izolaciju zapaljivog sistema tečnog medija sa nižim tlakom u cjevovodu (manjim od 0,2mpa) i manjim promjerom cijevi (manjim od 25,4 mm); Izolacija neotrovnog srednjeg sistema gasa sa visokim pritiskom u cevovodu (više od 1MPa) i neograničenim dimenzijama prečnika cevi; I druge vrste medija, posebno veličina promjera cijevi i izolacija sustava tlaka.

C) izolacija s jednim ventilom plus slijepa ploča, odnosno jedan izolacijski ventil koristi se za zatvaranje ulaza i odvoda opreme, uređaja i uređaja, a medij u cjevovodu se prazni da bi se olakšalo umetanje slijepe ploče kako bi se postići krajnju svrhu izolacije opreme. Pogodno za izolaciju srednjih sustava kao što su morska voda s visokim tlakom u cjevovodu (> 1,7mpa) i neograničena veličina cijevi; Izolacija zapaljivim tečnostima, gasovima i sistemima toksičnih gasova bez ograničenja pritiska ili veličine cevi.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša brava od čelične žice od 4 mm napravljena od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene zaključane čelične žice od 4 mm, napravljene po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatan uzorak.
Upit