sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje kabla od 5mm

Zaključavanje kabla od 5mm

Dio ne.: CB07 Kablovska blokada a) napravljena od izdržljivog TRBUŠNJAKA, sa izolacijom premazana metalnim kablovima. b) osmišljena da djelotvorno zaključa razne tačke izolacije, kao i teške za sigurne mehanicke uređaje. Dostupno sa promjenjivi kablovima, dva promjera kabla za vaš izbor: 3,5 mm i 5mm. c) prihvata do 5kg za višestruku prijavu za isključnje. d) dužina kabla i boja može biti prilagođeni.

Opis


Dio "ne":CB07

Kablovska blokada

jeNapravljena od trajnih TRBUŠNJAKA, sa izolacijom koja je bila Nemanja čelična kablovska.

bDizajniran da efektivno zaključa razne tačke izolacije, kao i teške za sigurne mehanicke uređaje. Dostupno sa promjenjivi kablovima, dva promjera kabla za vaš izbor: 3,5 mm i 5mm.

cPrihvata do 5kg za višestruku prijavu.

dDužina kabla i boja može biti prilagođeni.

 

Dio ne.

Opis

CB07-3.5

Prečnik kabla 3,5 mm, dužine 2,4 m

CB07-5

Promjer kabla 5mm, dužina 2,4 m

Šta se treba uraditi na površini sigurnosne brave?U proizvodnom procesu sigurnosnih brava, njegova površina se također treba liječiti. Ako tretman na površini nije na mjestu, također dokazuje da nema boljeg kvaliteta, Pa kakva vrsta tretmana je potrebna za ovu bravu? Prvi je proces boje, jer postoje mnoge brave koje trebaju ispuniti zahtjeve oko hvatanja očiju. U različitim okruženjima moraju biti dopisne uzbune, a to zahtijeva bojenje. Samo na ovaj način će biti napravljeno da ostvari bolje uslove, tako da je ovo veoma važno.


Pored toga, uglavnom na površini, treba i malo grafičke obrade. Pod drugim okolnostima, bit će prikazani određeni aspekti grafičkog prikaza, koji neće služiti samo kao upozorenje, nego i igrati odgovarajući ulogu. Operacija napojnica. Stoga, neophodno je to riješiti, a procesiranje cjelokupnog grafika mora ispuniti odgovarajuće standarde. Ako se ne može ispuniti odgovarajući zahtjevi, teško je da korisnik ima svoje vlastito zadovoljstvo, tako relativno govoreći, ta tačka je također i važnija, ali također zavisi od proizvođača.


Pored gore, u proizvodnji sigurnosnih brava, takođe treba da bude galvanizovan na površini. Jer u proizvodnji okoliša, ona ima svoju vlastitu nestabilnost, a neki su korozivni. Ako ne bude tretirana u smislu toga, bit će teško imati dobar život kada se koristi. Stoga, površinski tretman u ovoj oblasti je takođe veoma bitan, međutim, različiti proizvođači imat će različite rezultate liječenja, a neki proizvođači će imati poteškoća u postizanju odgovarajućeg kvaliteta u liječenju, što će na kraju otežati korisnicima da imaju bolje zadovoljstvo tokom upotrebe stoga, korisnici također trebaju odabrati proizvođača.Hot Tags: Zaključavanje kabla od 5mm

Pošaljite upit