sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
ABS karoserija Čelik zaključavanje kablova za automobile

ABS karoserija Čelik zaključavanje kablova za automobile

Kataloški broj: CS01-1.8S-256 ABS Čelik Čelik zatvaranje automobila zaptivke a) Idealno za dugotrajnu upotrebu, svaki automobilski zaptivač je samoflocking. Jedini način da se to ukloni je sečivanje nakon što se kabl prošao kroz telo. b) Svi pečati automobila su laserski ispis sa individualnim brojevima. c) Dužina kabla može ...

Opis

Kataloški broj: CS01-1.8S-256

ABS karoserija Čelik zaključavanje kablova za automobile

a)       Idealno za dugotrajne potrebe, svaki pečat automobila je samoklopac. Jedini način da se to ukloni je sečivanje nakon što se kabl prošao kroz telo.

b)       Svi autoputevi su laserski štampani sa pojedinačnim numerisanjem.

c)       Dužina kabla može se prilagoditi.

d)      Boje se mogu prilagoditi, obično crveno žutom, zelenom i plavom bojom.

 

Dio br.

Materijal

Opis

CS01-2.5S-256

Tijelo od legure aluminijuma, sa pocinkovanim kablom

Promjer kabla 2.5mm, dužina 256mm

CS01-1.8S-256

ABS kućište, čelični kabel

Promjer kabla 1.8mm, dužina 256mm

CS01-1.8P-256

ABS kućište, sa čeličnim kablom obložen izolacijom

Promjer kabla 1.8mm, dužina 256mm

2.jpg

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtevima, našeg automatskog zaptivača koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođenu 4mm podesivu kablovsku blokadu napravljenu u Kini po povoljnoj cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatan uzorak.

Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naš apsolutni čelični kabel zaptivke zaptivke napravljen od strane jednog profesionalnog proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli smo na veleprodaju prilagođene blokade karoserije abs karoserije čelične žice, napravljene u Kini po povoljnoj cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: abs karoserije čelični kabl za automatsko zaptivanje blokada proizvođača Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit