sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje aluminijskog legiranog automobila

Zaključavanje aluminijskog legiranog automobila

Kataloški broj: CS01-2.5S-256 Aluminijumsko legirano telo pocinkovano zatvaranje žičane zaptivke a) Idealno za dugotrajne potrebe, svaki automobilski zaptivač je samoflocking. Jedini način da se to ukloni je sečivanje nakon što se kabl prošao kroz telo. b) Svi pečati automobila su laserski ispis sa individualnim brojevima. c) Dužina ...

Opis

Kataloški broj: CS01-2.5S-256

Aluminijumsko legirano telo pocinkovano zatvaranje kablovskog automobila

a)       Idealno za dugotrajne potrebe, svaki pečat automobila je samoklopac. Jedini način da se to ukloni je sečivanje nakon što se kabl prošao kroz telo.

b)       Svi autoputevi su laserski štampani sa pojedinačnim numerisanjem.

c)       Dužina kabla može se prilagoditi.

d)      Boje se mogu prilagoditi, obično crveno žutom, zelenom i plavom bojom.

 

Dio br.

Materijal

Opis

CS01-2.5S-256

Tijelo od legure aluminijuma, sa pocinkovanim kablom

Promjer kabla 2.5mm, dužina 256mm

CS01-1.8S-256

ABS kućište, čelični kabel

Promjer kabla 1.8mm, dužina 256mm

CS01-1.8P-256

ABS kućište, sa čeličnim kablom obložen izolacijom

Promjer kabla 1.8mm, dužina 256mm

CS01-2.5S-256.jpg

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtevima, našeg automatskog zaptivača koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođenu 4mm podesivu kablovsku blokadu napravljenu u Kini po povoljnoj cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatan uzorak.

Posebno dizajniran u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naša aluminijumska legura zaključava blokadu karoserije automobila koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli smo na veleprodaju prilagođene blokade automobila za automatsku blokadu automobila od aluminijuma napravljene u Kini po povoljnoj ceni sa našom tvornicom, a mi također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: aluminijumske legure karoserije zaptivke automobila zaptivači proizvođači Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit