sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Ventili za zaključavanje kabela u obliku ribe

Ventili za zaključavanje kabela u obliku ribe

Broj dela: CB04 Ekonomski zaključavanje kablova u obliku ribe a) Tijelo brave: izrađeno od ABS-a, sa čeličnim kablom obloženim plastičnim premazom. b) Prihvaća do 6 lokota za višestruko zaključavanje.

Opis

Broj dela: CB04

Ekonomski zaključavanje kabela u obliku ribe

a) Tijelo brave: izrađeno od ABS-a, s čeličnim kablom obloženim izolacijom od plastike.

b) Prihvaća do 6 lokota za višestruko zaključavanje.

c) Dužina i boja kabla se mogu prilagoditi.

d) Uključuje sigurnosne oznake visoke vidljivosti, mogućnosti ponovne upotrebe. Dužina nalepnica se može prilagoditi.

Dio br.

Opis

CB04

Promjer kabla 3.8mm, duljina 2 m

CB04_03

Apsolutna energetska izolacija za osobe koje ulaze u zatvorene prostore

Kada osoblje treba da uđe u zatvorene rezervoare, kontejnere, duboke jame i ostale zatvorene prostore, potrebno je provesti apsolutnu energetsku izolaciju ovih spremnika, kontejnera i ostale opreme, tako da se u potpunosti odvoje potencijalne vanjske opasnosti od energije od osoblja u zatvorenom. prostora i osigurati sigurnost osoblja u skučenom prostoru. Najčešće korištene metode apsolutne izolacije su sljedeće:

A) Metoda izolacije rastavljanja cjevovoda jest uklanjanje dijela kratkog cjevovoda iz svih ulaznih i izlaznih cjevovoda u ograničenom prostoru kako bi se postiglo apsolutno odvajanje od potencijalnih izvora opasnosti. Fizički odmor mora se ukloniti što je bliže jednom kraju broda i, ako je moguće, otvori svih cjevovoda moraju biti zatvoreni s točnom specifikacijom slijepe prirubnice. Svi izlazni priključci na zatvoreni prostor (ako su ugrađeni) moraju biti potpuno prekinuti, a otvoreni krajevi zapečaćeni slepom prirubnicom.

B) metoda particije i dvostrukog slijepa je kombinirana upotreba dvostrukog bloka i pražnjenja, a umetanje slijepe prirubnice, njegova metoda je zatvaranje linije u dva kontrolna ventila i izvan nje i ispuštanje medija između dva ventila, u Kako bi se umetnula slijepa prirubnica kako bi se postigla apsolutna izolacija, u postupku izolacije treba odabrati odgovarajuće specifikacije slijepe prirubnice, priključni nepropusni spremnici trebaju biti potpuno odrezani svi ispusti i otvori brtve slijepe prirubnice.


Hot Tags: ribe u obliku kablovskih ventila za zaključavanje kablova - proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit