sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Multinamjenska 3,5 mm žica za kablove

Multinamjenska 3,5 mm žica za kablove

Dio ne.: CB07 Kablovska blokada a) napravljena od izdržljivog TRBUŠNJAKA, sa izolacijom premazana metalnim kablovima. b) osmišljena da djelotvorno zaključa razne tačke izolacije, kao i teške za sigurne mehanicke uređaje. Dostupno sa promjenjivi kablovima, dva promjera kabla za vaš izbor: 3,5 mm i 5mm. c) prihvata do 5kg za višestruku prijavu za isključnje. d) dužina kabla i boja može biti prilagođeni.

Opis

Dio "ne":CB07

Kablovska blokada

jeNapravljena od trajnih TRBUŠNJAKA, sa izolacijom koja je bila Nemanja čelična kablovska.

bDizajniran da efektivno zaključa razne tačke izolacije, kao i teške za sigurne mehanicke uređaje. Dostupno sa promjenjivi kablovima, dva promjera kabla za vaš izbor: 3,5 mm i 5mm.

cPrihvata do 5kg za višestruku prijavu.

dDužina kabla i boja može biti prilagođeni.

 

Dio ne.

Opis

CB07-3.5

Prečnik kabla 3,5 mm, dužine 2,4 m

CB07-5

Promjer kabla 5mm, dužina 2,4 m

Dobra provedba LOTO projekta

Neki dan, moj prijatelj Bob me je zvao i pitao me koliko brava će biti potrebno za fabriku da provede zaključani LOTO program. Smijao sam se. Zašto je kompaniji potrebno da provede LOTO program? Bob je odgovorio i rekao im, nakon što je tvrtka imala rizik zbog lažne alarme, vrijeme je da osoblje za održavanje opreme radi unutar domaćeg zadatka, ali ne znam nekog drugog da operira opremu za održavanje uređaja, srećom, osoblje za održavanje u vrijeme kada lokacija još uvijek ostavlja prostora za hitni odgovor, hvala nebesima! Postignut je konsenzus tokom pregleda da bi se opasne izvore trebali isključiti i izolirati prije održavanja. Međutim, Bobov šef je ponovo pronašao iznad opasnosti u procesu održavanja opreme tokom terenske inspekcije nedavno. Nadao se da će unaprijediti kontrolu sigurnosti kroz zaključavanje, pa je mislio na mene.


Od prethodnog rada i povratne informacije korisnika, mnogi LOTO projekti počeli su u takvim okolnostima, to jest, da Visoki lideri imaju hitnu potrebu da pristanu važnost sigurnosti.


Nesreća, posebno nesreća s žrtvama, svi koji su doživjeli nesreću, bez obzira na stranku zabrinutog ili relevantnog personala, pored nesreće se osjećaju uzrujano, također će biti i izvršna nesreća da se bave pitanjima zaposlenim. Sudeći po vremenu nesreće, ljudi bi mislili da ako se sigurnosna kontrola može uraditi u određenom ključnom koraku prije nesreće, poput korištenja LOTO da kontrolira opasan izvor energije, sve nezgode se mogu izbjeći, tako da je zaključavanje opasnog energetskog izvora sa ključem nezamjenjiv dio LOTO. Međutim, može li samo zaključavanje biti dobra provedba LOTO projekta? Nije dovoljno. U stvarnosti, mnoge fabrike već imaju LOTO Lock i menadžment program, ali još uvijek je u pogubljenju će proizvesti nesreću zbog zanemarivanja LOTO, neke kompanije imaju LOTO bravu za nepodržavanje sinhronizacija nakon opremljene sa kompletnim sistemom kontrole umjesto razloga da bi se kompletisao iluzija upravljanja energetskim izolacijom, naime, kako mi zovemo "zamka" sigurnosna organizacija. Stoga, teško je rezizirati uspjeh LOTO unapređenja jednostavno kao jedan faktor, poput upotrebe brava, ali nedostatak brava može lako dovesti do nezgoda uzrokovane neuspjehom u izolaciji opasnih energetskih izvora.

Hot Tags: Multinamjenska 3,5 mm žica za kablove

Pošaljite upit