sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Podesiva žica za zaključavanje

Podesiva žica za zaključavanje

Kataloški broj: CB03 Uređaj za zaključavanje kablova Sigurnosna blokada kabla Zaključavanje Tagout i dalje je jedan od najcitiranijih i revidiranih propisa OSHA-e. Ovi ekonomični i kompaktni uređaji su veoma vidljivi i brzo će postati uređaj za blokiranje spajalica u svakom objektu. Od industrijske proizvodnje ...

Opis

Kataloški broj: CB03

Podešavanje zaključavanja čeličnog kabla

a) Tijelo zaključavanja: izrađeno od industrijskog izdržljivog najlona i čeličnog kabela obloženog izolacijom.

b) Dizajnirana da efikasno blokira razne izolacione tačke, uključujući zaporne ventile, „T“ ručke ventila, električne prekidače i još mnogo toga.

c) Drška je dizajnirana da upravlja uređajem bez potrebnih alata.

d) Dužina kabla se može prilagoditi.

e) Prihvata do 8 lokota za višestruku aplikaciju blokade.

Part No.

Opis

CB03

Promjer kabela 3.8mm, dužina 2 m

6 拷贝

Opća procedura za označavanje zaključavanja

Pripremljeno prepoznavanje rada - obrada - Zaključavanje označavanja - potvrda testa - predaja opreme - prihvaćanje lokacije - za završetak otključavanja

Rad na identifikaciji

Identificirajte energiju dizajniranu za rad i odredite da li je potrebno zaključavanje

Operacija čiste mreže filtera nije zaključana, izvršite jednu operacijsku karticu

Nije potrebno blokiranje za postupke otklanjanja topline i uklanjanja curenja ispod 1,0mpa, te se provode odgovarajuće procedure inspekcije i održavanja.

Proces pripreme

Zaustavljanje, ispiranje, odvod i sl

U skladu sa svojstvima energije i materijala, izabrati metodu izolacije i odgovarajuća postrojenja za odvajanje i izolaciju.

Popunite listu zaključavanja i zaključavanje

Zaključavanje označavanja

Zaključajte višestruke izolacione tačke

Voditelj projekta teritorijalne jedinice ili njegov predstavnik koristi kolektivne brave za zaključavanje na više od 2 izolacione tačke. Drugi koriste pojedinačne brave za zaključavanje ključeva za grupne brave.

Prema listi zaključavanja, potrebno je izabrati odgovarajuće brave za izolacione objekte koji su završili izolaciju, znakove upozorenja treba popuniti, a kolektivne brave treba koristiti za zaključavanje označavanja izolacionih tačaka.

Drugi koriste pojedinačne brave za zaključavanje ključeva za grupne brave.

Kada je uključena izolacija električne i instrumentacije, teritorijalne jedinice će obezbijediti stručnjake za električnu i instrumentacijsku tehniku sa potrebnim brojem kolektivnih brava u istoj grupi, a stručnjaci za električnu i instrumentacijsku opremu će izvršiti zaključavanje.

Svi operateri bi trebali potvrditi označavanje zaključavanja na izolacijskim točkama. Nakon što se ključ za zaključavanje stavi u bravu, čuvar zaključava kutiju za zaključavanje sa osobnom bravom.

Operater je zaključao bravu sa bravom. Ako operater nema ličnu bravu, on / ona treba da ga unapred registruje u teritorijalnoj jedinici i vrati je nakon operacije.Hot Tags: podesivi provodnici za žicu, dobavljači i proizvođači Kina - veleprodaja - LOCKEY

Pošaljite upit