sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Osigurače za veliki prekidač

Osigurače za veliki prekidač

Dio ne.: CBL41 Prekidač za stisnuto kolo a) napravljena od izdržljivog TRBUŠNJAKA. b) veličina se dozvoljava zatvaranje susjednih prekidači. Pogodno za zaključavanje multi-šipki i radi sa najviše toglova sa kravatom.

Opis

Dio "ne":CBL41

GRipajTKontasCircuitBreakerLockvan

jeMAde sa izdržljivog TRBUŠNJAKA.

b) veličina se dozvoljava zatvaranje susjednih prekidači. Pogodno za zaključavanje multi-šipki i radi sa najviše toglova sa kravatom.

c) dolazi sa zatvarom za zaključavanje, možete lako zaključati bez korištenja drugih alatki za zaključavanje. Usporavanje dozvoljava prilagođavanje odvijača.

d) može da se otvori katanac sa otokom prečnika do 9,3 mm.

Dio ne.

Opis

CBI 41

Max je u 10mm


Na nacionalnom Vijeću sigurnosti 2019 Kongres i Expo, OSHA je objavila rezultate najboljih 10 standarda najcesce navedenih za prekršaje u svim industrijama za koje se primjenjuje OSHA standardi. OSHA je objavila skoro 27.000 citanja u prvih 10 kategorija tokom 2019.

"Znajući kako su radnici povrijeđeni, može daleko ići na čuvanje njih," izjavio je predsjednik nacionalnog vijeća za bezbjednost i direktor Deborah A.P. Hersman. "OSHA top 10 lista poziva na područja koja zahtijevaju povećanje opreznosti kako bi osigurali da svi svakog dana idu kući sigurno."

Zamjenik direktora Ooine direkcije za provedbu programa, Patrick Kapust,

1. pad zaštite 1926,501

Zaštita od pada je broj jedan koji je najpoznatije kršenje zadnjih nekoliko godina. Standard za zaštitu od pada je dizajniran da spriječi vodopade, koji, prema statistikama, predstavljaju samo oko 40% smrtnih slučajeva u građevinskom sektoru. Ne iznenađuje, većina nesreća se događaju na stambenim mjestima gdje postoji mali previd koji se daje za potrebe zaštite.

U cilju sprječavanja povreda i smrtnih slučajeva, u kritičnom je stanju da poslodavci dostave svoje radnike sa ogradu sistemima, sigurnosnih mreža sistema ili ličnih sistema hapšenja kad je potrebno raditi na Heightsu. Pored toga što samo pruža propisnu zaštitu od pada, poslodavac je također odgovoran i za osiguravanje da su svi zaposlenici obučeni kako pravilno koristiti zaštitu od pada i znati kada ga koristiti.

2. opasnost komunikacija 1910,1200

To je standardna komunikacija. Oodin standard za opasne komunikacije je u skladu s međunarodnim standardima, ali ovo je još uvijek #2 koji je najpoznatija povreda Oša.

3. skela 1926,451

Standard OSHA skela pokriva sigurnosne zahtjeve za skele, koje bi trebala dizajnirati kvalificirana osoba i izgrađena točno u skladu s tim dizajnom. Poslodavci su obavezni da štite sve radnike koji koriste skele od pada i padaju predmeti. Pored toga, sve skele treba da pregledaju kompetentna osoba pre upotrebe radnika. Radnici su najviše uticali na opasnosti od skele. uključuju one koji su zaduženi za namještanje, krovove, skretanja i masonry.

4. lockvan/označite 1910,147

Lockvan/Tagvan (LOTO) utječe na radnike koji rade, popravljaju i održavaju opremu i strojeve. Opasnosti postoje ako se radi o opremi koja se može iznenada pretvoriti u energiju ili početi tokom rada.

Zaštita respiratorne 1910,134

Ošin standard za respiratornu zaštitu usmjerava poslodavce na uspostavu i održavanje programa respiratornog zaštite na radnom mjestu. Svi aspekti respiratorne zaštite su pokriveni ovim standardom, uključujući procedure, administraciju, odabir, obuku, fit testiranje, procjenu, upotrebu, čišćenje, održavanje i popravak. Poslodavci bi trebali biti upoznati sa OSHA zahtjevima za dobrovoljne upotrebe i prašnjave maske.

6. merdevine 1926,1053

Industrijski kamioni 1910,178

8.1926,503

9. mašina koja čuva 1910,212

10. oko i zaštita lica 1926,102

"Kao poslodavac, ono što ova lista može učiniti je dati vam mjesto za početak," kaže Kapust. "Možete pogledati ovu listu, identificirati osnovne uzroke, izvršiti analizu i zaustaviti povredu prije nego što se desi."

Hot Tags: Osigurače za veliki prekidač

Pošaljite upit