sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Uređaj za zaključavanje električnog prekidača

Uređaj za zaključavanje električnog prekidača

Br. Dijela: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK zaključavanje uskog prekidača a) Materijal: Livena aluminijumska legura&Najlon PA&metalni sprej. b) Ugradite prekidače standardne visine i spojnice koji se obično nalaze na prekidačima 120 / 240V. c) Jednostavnim okretanjem palca podesite na prekidač, a zatim zatvorite stezanje d) ručicu i poklopac brave kako biste spriječili da se stezaljka olabavi.

Opis

Broj dijela: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK

Isključivanje uskog prekidača s gripom

a) Materijal:&pojačalo za lijevanje aluminijumskom liticom; Najlon PA&pojačalo; metalni sprej.

b) Ugradite prekidače standardne visine i spojnice koji se obično nalaze na prekidačima 120 / 240V.

c) Podesite na prekidač jednostavnim okretanjem palca, a zatim zatvorite stezanje

d) ručka i poklopac brave kako bi se spriječilo otpuštanje stezaljki.

Br. Dijela

Opis

CBL32-S-CRVENA

Max stezanje 12mm

CBL32-S-BLK

Max stezanje 12mm


EHS zakoni i propisi i sveobuhvatna kontrola opasne energije

Poslednjih godina često se dešavaju različiti incidenti zagađenja životne sredine i nezgode na radu, koji su privukli pažnju državnih regulatornih odeljenja. Upravljanje životnom sredinom, zdravljem i sigurnošću preduzeća postalo je fokus pažnje javnosti i menadžera preduzeća. Kako razumjeti najnovije zahtjeve zakona i propisa i primijeniti ih na interno upravljanje preduzećima, kako shvatiti zakonodavni trend, razumjeti dinamiku provođenja zakona i kako se nositi s novim zahtjevima EHS-a u novoj situaciji automatizacije, inteligencija i digitalizacija sve su važne teme s kojima se suočavaju menadžeri preduzeća.

Istovremeno, kako se u fabrikama široko koriste efikasnije linije za mehaničku automatizaciju i oprema za automatizaciju, istovremeno se poboljšava i efikasnost rada, upravljanje sigurnošću stvorilo je i nove izazove. Nakon godina istraživanja i sažetka, zasnovanog na teorijskom modelu slučajnog oslobađanja energije, TUV Rhein lansirao je opasna energetska rješenja prilagođena raznim preduzećima.

Revizori TUV Rinlanda za veći kineski sistem upravljanja uslugama Yang, direktor nanjing, soloinga, Cynthia hotan mudrost express u Šenženu 26. jula, 23. avgusta, 30. avgusta, terenskog seminara u Wuhanu i Guangzhouu radi razmene EHS zakona i propisa i revizije usklađenosti, pomoći preduzećima da shvate važne EHS zakone i propise, poboljšati usklađenost sa EHS propisima i integrirati se sa postojećim sistemom upravljanja i metodom implementacije kompanije&# 39. Stručnjaci uglavnom dijele EHS suočeni su s novim izazovima, funkcija nacionalnih regulatornih tijela da istovremeno prilagode ta tri, propisi o zaštiti okoliša i upravljanju zagađenjem mijenjaju trend i sistem prevencije rizika, itd., A dubinsko tumačenje upravo je uvelo nove zahtjeve o emisiji hlapljivih organskih jedinjenja, bez štetnih faktora za organizaciju i na radnom mjestu, novi standard zakona i propisa o informacijama iz prve ruke za profesionalne grupe EHS.

Pored zakona, propisa i usklađenosti, poboljšanje zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu svrha je uspostavljanja i primjene EHS sistema upravljanja. O tome kako preuzeti potpunu kontrolu rizika od slučajnog ispuštanja energije i izbjeći moguće ozljede, stručnjaci TUV-a iz Reinlanda podijelit će rizik novih zakona i propisa vezanih za energiju, sigurnosnog dizajna i sigurnosne zaštite najnovije tehnologije, izolacije opasne energije i kontrolne mjere primjene metode, i uglavnom je uveo TUV Rheinland skrojen za rizike poduzeća i preuzima potpunu kontrolu nad poslovanjem. Na sastanku su stručnjaci' Duboki uvid u opasnu životnu sredinu i upravljanje zdravljem i sigurnošću pokrenuo je žestoke rasprave među relevantnim osobljem prisutnih preduzeća i dobio visoke komentare.

EHS sistem upravljanja integriše sistem upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu (OHSMS), kroz sistematski mehanizam prevencije i upravljanja, da bi u potpunosti eliminisao sve vrste nesreća, ekološke i profesionalne opasnosti, kako bi poboljšao sigurnost preduzeća, okoliš i zdravstvene performanse. Njegova implementacija igra veliku ulogu u jačanju kohezije fabrike, poboljšanju internog upravljanja fabrikom, jačanju imidža fabrike i stvaranju boljih ekonomskih i socijalnih koristi. TUV Rhein je u mogućnosti da pruži niz EHS rješenja koja pomažu preduzećima da efikasno poboljšaju nivo upravljanja EHS-om.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš uređaj za zaključavanje električnih prekidača napravljen od jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođenog uređaja za zaključavanje električnih prekidača izrađenog u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: uređaj za zaključavanje električnih prekidača, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit