sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje prekidača prekidača s prianjanjem male

Zaključavanje prekidača prekidača s prianjanjem male

Broj dela: CBL32 Blokada kvačila za zatezanje a) Izrađena od čvrstog ABS-a. b) Prilagodite široke ili visoke prekidače koji se obično nalaze na prekidačima visokog napona / hi-amperaže. c) Jednostavno se upravlja bez ikakvih alata. d) Prečnik rupe: 10 mm.

Opis

Broj dela:   CBL 32

Glock Tight Circuit Breaker Lockout

a) Napravljen je od robusnog ABS-a.

b) Prilagodite široke ili visoke prekidače koji se obično nalaze na prekidačima visokog napona / hi-amperaže.

c) Lako se upravlja bez ikakvih alata .

d) Prečnik rupe: 10 mm.

 

Dio br.

Opis

CBL 32

Maksimalno stezanje 15 mm

Nema istiskivanja plina u spremniku, nema označavanja zaključavanja

Istorija nesreća:

U julu 2006. godine operator lokacije je ušao u rezervoar na unutrašnju inspekciju. Prije ulaska nije izvršio otkrivanje sadržaja kisika i nije izvršio operaciju zamjene plina u opremi (način na koji operater lokacije utvrdi ima li plina u spremniku da čuje „šištanje“ izduvnih gasova). Upravo ušli nakon pada, nadležno osoblje za nadgledanje, pozvalo je ljude da se jave u pomoć, pa su onda Wang i Dai tada u pomoć, takođe, propali.

građevinski čuvar zatekao je situaciju pozvanu u pomoć, prizor jedinice se zavezao u struku, a zatim sišao na spašavanje tenka. Osoblje lica na mjestu alarma poziva 110, 119, 120, vatrogasci s aparatom za disanje kako bi tri osobe spasile iz tenka, u bolnicu.

Uzrok nesreće:

1. Neposredni uzrok nesreće bio je nagon za uspjehom, ilegalna operacija, nalet u operaciju tenkista i spašavanje.

2. Upravljanje sigurnošću nije na snazi, a organizacija lokacije je nepovoljna. Nakon što odgovorna osoba napusti lice mjesta, ne provodi odgovornost za sigurnost i očisti plan rada, te ne opremi potrebnim sredstvima za otkrivanje, što dovodi do nezakonitog rada i spašavanja zaposlenika, što je indirektan uzrok nesreće.

3. Neizravni uzrok nesreće je nedostatak sigurnosne edukacije i nedostatak vještina sigurnosti i zdravog razuma.

Glavne odgovornosti:

1. Sustav odgovornosti za sigurnost kompanije u provinciji Hunan nije implementiran, a organizacija sigurnosti, nadzor i edukacija na licu mjesta nisu učinkoviti. Kompanija snosi važnu odgovornost za nesreću i bit će joj izrečena administrativna i ekonomska kazna od 100.000 juana.

2. Zaposleni zvani zhao glavna je osoba odgovorna za rad na licu mjesta. Nije izvršio potrebno otkrivanje sigurnosti i organizirao sigurnosni nadzor rada na licu mjesta prije operacije, pa je odgovoran za upravljanje nesrećom.

3. Wang i dai trebali bi biti uglavnom odgovorni za ilegalnu operaciju i spašavanje.

4. Izreći administrativnu ekonomsku kaznu od 40 000 juana RMB zakonskom zastupniku kompanije xu.

Upozorenje o nesreći:

1. Pojačati obrazovanje o sigurnosti cijelog osoblja, nemojte postati puka formalnost, posebno ojačati obrazovanje „troje ne šteti“, povezati se sa stvarnom potragom za sigurnošću pošte i rizikom od nesreća, kako bi se osoblje upoznato sa posljedicama povrede, savlada vještine samozaštite, razvija dobre radne navike.

2. Za osoblje uključeno u opasne operacije, s jedne strane, trebalo bi djelovati u strogom skladu s propisima i tehničkim zahtjevima, s druge strane ih treba naučiti i savladati znanje o samozaštiti i spašavanju drugih, pa kao da igraju ulogu u kritičnom trenutku.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš ručni prekidač čvrstog prekidača, koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste da na veliko kupite prilagođen grip uski prekidač male brave proizveden u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: grip uski prekidač zaključavanje malih proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit