sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto uređaji za prekidače

Loto uređaji za prekidače

Broj dela: CBL32 Blokada kvačila za zatezanje a) Izrađena od čvrstog ABS-a. b) Prilagodite široke ili visoke prekidače koji se obično nalaze na prekidačima visokog napona / hi-amperaže. c) Jednostavno se upravlja bez ikakvih alata. d) Prečnik rupe: 10 mm.

Opis

Broj dela:   CBL 32

Glock Tight Circuit Breaker Lockout

a) Napravljen je od robusnog ABS-a.

b) Prilagodite široke ili visoke prekidače koji se obično nalaze na prekidačima visokog napona / hi-amperaže.

c) Lako se upravlja bez ikakvih alata .

d) Prečnik rupe: 10 mm.

 

Dio br.

Opis

CBL 32

Maksimalno stezanje 15 mm

Upravljačka kartica i sistem upravljanja karticama za održavanje

Svrha 1.

Ovaj je sistem formuliran za upravljanje sigurnošću između rada i održavanja cijena, kako bi se izbjegle nezgode zbog ozljeda između opreme i operatera, proizvodnje i održavanja.

2. Obim primjene

Ovaj se sistem odnosi na ključno mjesto u fabrici te na rad i održavanje glavnih strojeva, električne opreme.

3. Termini i opisi

3.1 pločica s radom: to je jedina pločica s uputama koja proizvođački proizvođači imaju pravo na uporabu opreme. Sustav potvrde sigurnosti sigurnosti strogo se primjenjuje. Oni bez radnih pločica ne smiju koristiti opremu.

3.2 Pločica za održavanje: to je znak upozorenja koji je postavilo osoblje za održavanje kako bi se osigurala sigurnost i izbjeglo neispravno korištenje opreme tijekom održavanja.

3.3 sigurnosni sustav potvrde proizvodnje: to je opći pojam potvrde, potvrde i potvrde, tj. Prije svake operacije i radnje objekt koji se mora upravljati mora biti potvrđen, izvediv i točan.

3.4 sadržaj potvrdnog sistema: uključuje tri aspekta: sistem potvrđivanja rada, kontakt i odjek i sistem potvrde hodanja.

4. Upravljanje karticom za rad i karticom za održavanje

4.1 operativna kartica je jedini certifikat za operativnu opremu. Onima bez operativne kartice zabranjeno je rukovanje opremom. Rukovatelj opreme gubi pravo na rukovanju opremom kada upravljačku karticu preda drugoj osobi.

4.2. Radna kartica neizostavan je dio primopredaje i mora se prenijeti zajedno s opremom.

4.3 u normalnim proizvodnim uvjetima radna ploča se postavlja u fiksni položaj u operacijskoj sali, a operator je odgovoran za održavanje i čišćenje površine. Bez uzimanja bez pristanka monitora ili vođe grupe. Ako treba izvaditi, operativnu karticu oduzeti pritvor, oduzeti povratak.

4.4, u normalnim proizvodnim uslovima, pločica za održavanje se čuva u timu za održavanje opreme, a vođa tima za održavanje traži ploču za održavanje. Nakon održavanja vraća se ploča za održavanje.

4.5 prije početka održavanja, osoblje za održavanje i operateri međusobno komuniciraju, razjašnjavaju sadržaj održavanja i vrijeme početka i završetka održavanja, a zatim razmjenjuju operativnu karticu i karticu za održavanje. Ako kartica za održavanje nije obješena na operacijskoj platformi, a radna kartica nije oduzeta s operativne platforme, oprema za održavanje nije dopuštena.

4.6. Za vrijeme održavanja, radnu ploču mora održavati osoblje za održavanje, a ploču za održavanje treba objesiti na operativni stol.

4.7 nakon održavanja, alate i dijelove nije dopušteno ostavljati na opremi. Tek nakon što se svi operateri evakuiraju u sigurnosno područje, mogu zamijeniti svoje radne ploče. Zatim slijedite upute za nastavak normalne proizvodnje.

4.8 kada više vrsta održavanja (električari, zakovice, monteri, zavarivači itd.) Izvode radove na održavanju iste opreme, jedna osoba je odgovorna za rukovanje postupcima zamjene radnih karata unaprijed i odgovorna je za čuvanje operativne kartice .

4.9 ako operator odbije predati kontrolnu pločicu osoblju za održavanje, to znači da se operater u to vrijeme ne slaže izvršiti inspekciju ili popravak. Ako postoji bilo kakav spor, vođa tima ili vođa jedinice koordiniraju ga kako bi ga riješili. Međutim, radovi na održavanju se ne smiju obavljati prije postizanja dogovora i razmjene radne ploče.

4.10 kada oprema ne radi normalno ili može doći do nezgode, odjel za sigurnost, dispečerski odjel i relevantni nadzornici imaju pravo oduzeti operativnu karticu i odmah obavijestiti nadležne jedinice i osoblje.

4.11 pločica za rukovanje se mora pravilno čuvati, a svaki gubitak treba odmah prijaviti. Oprema se ne smije koristiti bez ponovnog izdavanja. U posebnim slučajevima to mora odobriti direktor fabrike ili direktor i koristiti se nakon privremenih postupaka.

4.12 kada mehanički popravak, električni popravak i bilo koji operater opreme isključe struju, moraju provoditi zdravlje i sigurnost postrojenja br. 69 "sistem za održavanje opreme i prekid napajanja". Izdana operativna kartica odjela za sigurnost proizvodnje objedinjene proizvodnje, odgovarajuće jedinice ispunjavaju priloženi obrazac "registracijski obrazac za upravljanje tvornicom zavarenih cijevi.

Kršenje ovog sistema prema fabričkoj primeni „mera bezbednosne proizvodnje“.

Hot Tags: Loto uređaji za prekidače

Pošaljite upit