sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
PP Snap on Circuit Breaker Lockout

PP Snap on Circuit Breaker Lockout

Broj dela: CBL21 120V Snap-On Breaker Lockout Snap on lockout Dizajniran za 120V prekidače koji imaju rupice na preklopnom jeziku, naša brava s osiguračem prekidača je „škrt“ za instaliranje! Dvostruke šupljine sadrže jezičke različitih prekidača Dimenzije su 0,83 "H x ...

Opis


Broj dela:   CBL 21

Snap-On Circuit Breaker Lockout

a) Napravljen od inženjerskog plastičnog ojačanog najlona P P.

b) Za prekidače od 120 V koji imaju rupice na preklopnom jeziku.

c) Brza i jednostavna upotreba - samo je pritisnite i stavite.

d) Prihvata bravice s promjerom do 10 mm.

 

Dio br.

Opis

CBL 21

Za prekidače od 120 V koji imaju rupice na preklopnom jeziku

 

Djelomična invalidnost

Energija se može podijeliti u različite komponente, uređaje, područja ili pogonske jedinice dodavanjem sekundarnih energetskih izolatora nizvodno od glavnih energetskih izolatora iz operativne i sigurnosne perspektive. Iako dopuštaju neke potrebne operacije, petlje ili transpozicije, korisnik će možda trebati osigurati samo dio područja kako bi ispunio operativne i zahtjeve održavanja. Korisnici će instalirati ove uređaje u skladu s relevantnim standardima.

Kontrolišite uskladištenu energiju

Višak energije, uskladištena energija ili potencijalna energija u potencijalnoj opasnosti se oslobađa, prekida, ograničava ili na drugi način kontroliše.

Izolovana validacija

Prije započinjanja radova na zaključanom ili popisanom stroju, ovlaštena osoba treba provjeriti da li je izvršena energetska izolacija i inaktivacija.

nastaviti

Radno područje treba pregledati kako bi se osiguralo uklanjanje nepotrebnih predmeta, da je stroj u dobrom stanju i da je svo osoblje u sigurnom položaju.

Prije vraćanja napajanja na stroj, potrebno je upozoriti osoblje na koje može utjecati povratak u pogon.

Svaka naprava za zaključavanje ili oznaka u uređaju za izolaciju energije uklanja ovlašćeno lice koje je izvorno zaključalo.

Nakon uklanjanja zaključavajućeg ili visećeg uređaja osobe koje bi mogle biti pogođene tim radnjama trebaju biti obaviještene da je uređaj za zaključavanje ili viseći uređaj uklonjen prije pokretanja stroja.


Hot Tags: PP Snap on Circuit Breaker Lockout

Pošaljite upit