sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Prilijepit prekidač Lock

Prilijepit prekidač Lock

Br. dijela: CBL12 Obujmice na osigurač isključenje C lampa na baterije lock naše prekidač prekidač obustave će izolirati i pravedan o bilo koji izvor prekidač prekidač. obujmice na opcije su dostupne i će pokriti većinu osiguraci. Prevelikim obujmice-na i univerzalni multi Pol uređaji su...

Opis

Br. dijela: CBL12

Isključenje Stezaljku na prekidač
Csvjetiljka na baterije zaključavanje

Naš prekidač prekidač obustave će izolirati i pravedan o bilo koji izvor prekidač prekidač. obujmice na opcije su dostupne i će pokriti većinu osiguraci. Prevelikim obujmice-na i univerzalni multi polu uređaja su također dostupni.

  1. Izrađene od robusne polipropilen i nylon utjecaj promjene.

  2. Jednog pola baterije obustave.

  3. Koristite thumbscrew Stezaljku isključenje na prekidač jezik, onda Stani thumbscrew poklopac i fiksirati na mjestu da biste spriječili Stezaljku da se raskliman.

  4. Dostupan u 3 veličine.

  5. Oštrica dizajn osigurava čvršću Hvat sa manje momenta na thumbscrew

  6. Prihvaća zaključavanje okova se todiameter9/32"(7mm) u promjeru,

SPECIFIKACIJA:

Br. dijela.

OPIS

CBL11

Za 120-277V osigurač obustave

CBL12

Za 480-600 v osigurač obustave

CBL13

Za prevelikim 480-600 v osigurač obustave


Posebno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naš Stezaljku na prekidač lock izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača isključenje proizvoda u Kini - lockey je. Vi ste dobrodošli da veleprodaja prilagoditi Stezaljku na prekidač lock Proizvedeno u Kini po povoljnim cijenama uz našu tvornicu, a također nudimo besplatan uzorak.

Hot Tags: prilijepit prekidač zaključavanje Proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, jeftini, cijene, proizveden u Kini, besplatni uzorak, jednog pola baterije isključenje

Pošaljite upit