sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto uređaj koristi se za 120 277V krugova

Loto uređaj koristi se za 120 277V krugova

Broj dela: CBL 11 Blokada prekidača stezaljki C Brave s prekidačima prekidača s prekidačem Stezaljke za isključivanje se lako montiraju pomoću patentiranog dizajna palca - nisu potrebni odvijači! Jednostavno čvrsto zategnite bravu na jezičasto sklopku, povucite poklopac preko zavrtnja i zaključajte poklopac kako biste spriječili da stezanje ne ...

Opis

Broj dela: CBL 11

Blokada prekidača prekidača sa stezaljkama
Cbrave s ircuitom
Stezanje zaključavanja prekidača jednostavno se montira pomoću patentiranog dizajna palca - nisu potrebni odvijači! Jednostavno čvrsto pričvrstite bravu na jezičasto sklopku, povucite poklopac preko zavrtnja i zaključajte poklopac kako biste spriječili da se stezaljka otpuhne. Zaklopke su uključene za upotrebu s prekidačima s dugim kliznim prekidačima.

  1. Napravljen je od ukiseljenog polipropilena i udarno modificiranog najlona

  2. Dostupno u veličinama 3 . Može se koristiti s zaključavanjem u donjem dijelu za tvrdo zaključavanje duljih kliznih sklopki i sklopki s velikom kutnom rotacijom.

  3. Zaključajte sigurnosnim lokotom.

  4. Prihvaća bravice za zaključavanje do 9 / 32 " u prečniku.

SPECIFIKACIJA:


Dio br.

OPIS

CBL 11

Za zaključavanje prekidača 120-277V, širina ručke ≤ 18 mm

CBL 12

Za zaključavanje prekidača 480-600V, širina ručke ≤ 42 mm

CBL 13

Za velike blokade prekidača od 480 do 600 V, širina ručke ≤ 72 mm

Označite ključne točke i obratite veliku pažnju na izgradnju&"dual GG"; mehanizam prevencije

Organizirajte sve jedinice da razvrstaju liste identifikacije opasnosti i izvrše procjenu i klasifikaciju rizika. Profesionalne jedinice pozvane su da razviju sistem ranog upozoravanja na rizik, a organizacije su organizirane da dinamički poboljšavaju i prilagođavaju listu skrivenih rizika u sistemu ranog upozoravanja, a&"četverobojna karta GG"; usvojen je za vizuelno upravljanje. Provest ćemo temeljitu istragu i kontrolu skrivenih opasnosti, dodatno pojačati kontrolu skrivenih opasnosti u opremi i objektima, okolišu i&"nesigurna ljudska ponašanja, GG"; i strogo istražuju kršenja pravila i propisa od strane ljudi. Za opetovane skrivene opasnosti, trebali bismo pojačati napore na procjeni, eliminirati&"izvor GG"; nezgoda, primenite&"dual GG"; mehanizam za prevenciju identifikacije, kontrole i otkrivanja i liječenja skrivenih opasnosti i konsolidiranje temelja upravljanja sigurnošću.

Poboljšati mehanizam i ojačati integrisano upravljanje relevantnih strana

Za 25 relevantne stranke u regionu kompanije' relevantne strane će uspostaviti arhive u skladu sa&"13 elementima GG", nabaviti potrebnu sigurnosnu opremu za zaštitu , te ih integrirati u integrirani sustav upravljanja sigurnošću hladnog valjanja. Odgovorna poslovna jedinica svakog mjeseca vrši sveobuhvatnu procjenu relevantnih strana i ispunjava glavne odgovornosti.

Utvrdite srž problema i provedite ciljano ispravljanje skrivenih opasnosti

Pridržavajte se tematskog istraživanja usmjerenog na ciljeve, usmjerenog na rezultate, pažljivo organizirati, organizirati i provesti opasne kemikalije, opasne plinove, kontaktnu pločicu za prepoznavanje i rad, ograničen prostor, posebni radovi na ispravljanju, provoditi aktivnosti prekvalifikacije u kombinaciji s slučajevi nesreća, ojačati osnovno upravljanje sigurnošću, osigurati rezultate.

Prvo smo organizirali posebne inspekcije opasnih hemikalija, laboratorijsko skladištenje opasnih hemikalija, te posebne inspekcije opasnih plinova kako bismo pronašli probleme i napravili korekcije. Obaviještenje o inspekciji sigurnosti plina izdato je, zahtijevajući od svih jedinica da nauče lekcije iz slučajeva prijavljivanja i upravljaju opasnim kemikalijama i opasnim plinovima u skladu sa zakonima i drugim propisima.

Drugo je izvršiti posebno ispravljanje potvrde priključka, cirkulacije operativne kartice i upravljanja upotrebom i izdati Obavijest o situaciji inspekcije za provođenje potvrde o priključenju i poseban rad ispravljanja operativne kartice za opremu, koja zahtijeva izvlačenje pouka iz nesreće i uzimajući slučaj kao referencu za konsolidaciju temelja potvrde veze i upravljanja radnom karticom opreme.


Treće, pravovremeno prenesite obaveštenje o" 4. 8 " nesreća kompanije Changhan Iron and Steel i" 4 · 30 " velike sigurnosne nesreće tvrtke Ordos Hualingye Coaling Coking, organizirati sve jedinice da izvuku pouke iz nesreće, provjere krovni kamion, dizalo, padne rizične točke itd .; Provesti preusmjeravanje i obuku osoblja i radnika; U kombinaciji s intenzivnim održavanjem moraju se provjeriti i kontrolirati skrivene opasnosti električnih krugova, električne opreme i objekata, kao i opreme i postrojenja za kontrolu topline kako bi se osigurala provedba mjera zaštite od požara, zaštite od električnog udara i kontrole topline.

Obratite pažnju na bušilicu, poboljšajte sigurnosni kapacitet za proizvodnju u nuždi

47 Napravljeni su planovi vježbi za upravljanje ključnim opasnim hemikalijama, mehaničkim ozljedama, ozljedama pri podizanju itd. U svjetlu posebne situacije trenutne epidemiološke situacije, vježbe su se uglavnom organizirale u obliku probe radne površine, uključujući 18 godišnje vežbe koje obavlja kompanija i 29 vežbe koje vrši svaka jedinica. Kroz vježbu dodatno poboljšava sposobnost radnika da se bave raznim vrstama nesreća i testira operativnost i efikasnost plana.

Do xi jinping-a, novo vrijeme je misao socijalizma s kineskim karakteristikama kao vodstvom, čvrsto uspostaviti sigurnu razvojnu ideju, ojačati glavnu odgovornost tijela za provedbu sigurnosti, produbiti dvostruki mehanizam prevencije i ključnu sigurnost sigurnosti, fokus, fokus, poteškoće, u skladu s zakon, u skladu s propisima, strogo upravljanje, teži&"stranci i vladi s glavnicom, parom odgovornosti, zajednički upravlja, iz nehata odgovornost GG". U sljedećem koraku i dalje ćemo pronaći nedostatke, ojačati slabe veze i stvoriti novu situaciju pozitivne interakcije između sigurnosti proizvodnje i razvoja poduzeća.Hot Tags: Loto uređaj koristi se za 120 277V krugova

Pošaljite upit