sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Aluminijski prekidač za minijaturu.

Aluminijski prekidač za minijaturu.

Dio ne.: CBL51 Prekidač za minijaturnu blokadu a) napravljeno od Aluminijumske legure. b) odgovara najpostojećim vrstama Breaker europskih i azijskog kruga. c) pristaje na prekidač toglsa i može biti zategnuta sa vozačem koji zajebe. d) može da se otvori katanac sa otokom prečnika do 8,5 mm. Dostupno za jedan i više prekidači.

Opis

Dio "ne":CBL51

MiniCircuitBreakerLockvan

jeMAde iz Aluminijumske legure.

b) odgovara najpostojećim vrstama evropskih i AzijeCircuitBreaker.

cUklapa se u prekidač i može biti zategnuta sa vozačem koji jebe.

d) može da se otvori katanac sa otokom prečnika do8,5Mm.

eAnesposobni za jedan i više-pol prekidači.

PArt ne.

Opis

CBL51

Max clamps9Mm

Zašto ne bi izašli iz ovoga ozbiljno 5


"1910.147 (c) (1) program za kontrolu energije (300 kršenje)


Poslodavac će uspostaviti program koji se sastoji od procedura kontrole energije, obuku zaposlenika i periodijske inspekcije kako bi se osiguralo da prije bilo kojeg zaposlenika izvede bilo kakvo servisiranje ili održavanje na mašini ili opremi gdje se neočekivan energijom, pokretanje ili puštanje pohranjene energije može doći i uzrokovati povredu, mašina ili oprema će biti izolirana od izvora energije i neoperativnog.


Svrha programa za kontrolu energije je pružanje pisanih politika i pravila u vašem sistemu upravljanja sigurnosti. Ova regulativa obraća se praksi i procedurama neophodnim za Onemogućavanje mašinerije ili opreme koja će spriječiti puštanje opasne energije dok zaposleni obavljaju servisiranje i održavanje aktivnosti. Način na koji je procedura dokumentiran može napraviti veliku razliku sa osobom koja ga pokušava pravilno iznijeti. Različite vrste procedure protokola su na svakoj kompaniji da utvrde koji format dokumentacije će biti vrlo djelotvoran za vaše zaposlenike i opremu.


Kada ovlašteni zaposlenici zaključavaju opremu, generalno se preporučuje da koristi grafički format. Grafičke procedure obično pružaju najčistije, vrlo lako pristupačne i vizuelno privlačno vodstvo. Prava lokacija i identifikacija svih izvora energije je također neophodna.


1910.147 (d) kontrola aplikacije (185 kršenje)


Ustanovljene procedure za primjenu energetske kontrole (blokada ili do kraja postupka) Pokrivat će naredne elemente i akcije i bit će urađene u sljedećim redosledom.

Posebno dizajnirane u skladu sa vašim posebnim zahtjevima, naša Aluminijska legura minijaturne strune, prekidače koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljači proizvoda u Kini-LOCKEY. Vi ste dobrodošli na veleprodajnu aluminijumsku leguru minijaturnu strujnu ploču koja se proizvodi u Kini po jeftinoj cijeni naše fabrike, i takođe nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: Aluminijumske skure prekidači za proizvodnju proizvođača Kine, dobavljače, fabrike, veleprodajne, jeftine, cene, napravljene u Kini, Besplatni uzorci.

Pošaljite upit