sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Mcb sigurnosni uređaj Loto

Mcb sigurnosni uređaj Loto

Broj dela: CBL51 Minijaturni prekidač prekidača a) Izrađen od aluminijske legure. b) Prilagodite većinu postojećih tipova prekidača Evrope i Azije. c) Odgovara prekidačima i može se zategnuti odvijačem. d) Može uzeti katancu promjera oko 8,5 mm. e) Dostupno za jednopolne i višepolne prekidače.

Opis

Broj dela:CBL51

MinijaturniCircuitBreaktorLockout

a)Made od Aluminijske legure.

b) Odgovara većini postojećih tipova Evrope i Azijecircuitbreaktor.

c)Odgovara prekidačima i može se zategnuti odvijačem.

d) Može uzeti katancu promjera okova do8.5mm

e)ANa raspolaganju za jednopolne i višepolne prekidače.

Pumjetnost br.

Opis

CBL51

Maksimalno stezanje9mm


Da biste poboljšali svijest o sigurnosti osoblja i radnim vještinama, osigurajte da se zaposleni na poslu bave potrebnim znanjem o sigurnosti proizvodnje, provode propise o sigurnoj proizvodnji i štetne faktore o razlučivanju i zaštiti, sprečavaju događaje sigurnosnih nesreća, osiguravaju sigurnost u proizvodnji, poboljšavaju rad Učinkovitost, poboljšati ukupnu kvalitetu osoblja kako bi se osigurala nesmetana sigurnost radova na popravljanju, nakon postrojenja za gasifikaciju da se provede obuka o energetskoj izolaciji, u svrhu energetske izolacije i načina, načina i daje detaljno objašnjenje.

Polaznici obuke uključuju direktore radionice za gasifikaciju, rukovodioce radionice za gasifikaciju i operatere smjene.

Da biste pridavali veliki značaj obuci kako bi svi u potpunosti shvatili sadržaj obuke, osoblje za sigurnost radionica s četiri klase sigurnosnog osoblja unaprijed za prikupljanje slika, materijala, slučajeva, izradu kurseva, učinili su dosta priprema za ovaj trening, Yang Zhen službenika osiguranja četvrte klase, detaljna objašnjenja za sve, naučili smo se sigurnosnim bravama, upotrebi, principima i razvrstavanju zahtjeva za označavanje, kako bismo implementirali energetsku izolaciju. Energetska izolacija zahtijeva postupak identifikacije GG-a prije zaključavanja, identifikaciju izolacije opasnosti, potpisivanje liste zaključavanja, potvrdu izolacije opasnosti i komunikaciju ispitnog GG-a ". Stroga kontrola vrši se sloj po sloj kako bi se osigurala efikasna izolacija energije i sigurnost operativnog procesa.

Službenik za sigurnost na radionici i sudjelujte u osoblju za obuku da komunicirate, neka svatko postavi svoje sumnje, objasnio vam je jedan po jedan. Svi su razmišljali aktivno, u procesu održavanja mogu se susresti s problemima izolacije energije, postavljena su pitanja i jedan po jedan odgovor. Kroz ovu obuku svi imaju daljnje razumijevanje energetske izolacije, što predstavlja solidne temelje za buduću proizvodnju sigurnog i stabilnog dugog ciklusa.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš mcb sigurnosni uređaj loto je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Možete dobiti veletrgovačku mcb sigurnosnu opremu loto proizvedenu u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: mcb sigurnosni uređaj loto proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizveden u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit