sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bez zaključavanja minijaturni prekidač za osigurače bez rupa

Bez zaključavanja minijaturni prekidač za osigurače bez rupa

Br. Dijela: TBLO minijaturni prekidač blokade T tj. Zaključavanje prekidača šipke izrađeno od izdržljivog najlona natopljenog staklom sigurna i učinkovita metoda zaključavanja minijaturnih prekidača, preporučuje se zaključavanje laganim kompaktnim sigurnosnim lokotima, a mogu prihvatiti do 9/32 "shackle ...

Opis

Broj dela: TBLO

Minijaturni prekidač prekidača
T tj. Isključivanje prekidača šipke

  1. Napravljen je od izdržljivog najlona sa staklom

  2. Sigurna i efikasna metoda za zaključavanje minijaturnih prekidača

  3. Preporučuje se zaključavanje laganim kompaktnim sigurnosnim lokotima i mogu prihvatiti do 9/32 "promjera okova (7 mm).

  4. Ne zahtijevaju nikakve alate za instaliranje! Jednostavno se instalira s prikladnim kotačem za prste

  5. Tie Bar zaključavanja u stilu imaju prikladan kotač za brzu primjenu.

  6. Dostupno za jednopolne i višepolne prekidače.

SPECIFIKACIJA:


Dio br.

Opis

POS (slika 1)

Pin Out Standard, potrebno je 2 rupe, razmak rupa ≤12 mm do 60 Amp

PIS (Slika 2)

Pin Pin Standard, potrebne su 2 rupe, razmak rupa ≤12 mm , odgovara 60 Amp

PO (Pic.3)

Široki pin, potrebno je 2 rupe, razmak rupa ≤12 mm , odgovara 60 Amp

TBL (Slika 4)

Zavrtanje šipke za kravatu, nije potrebno otvoriti rupu u prekidačima spa razmak rupa ≤12 mm

04.jpg


Studija slučaja Lockout Tagout3

Slučaj 3

Opis nesreće: 2010. godine zaustavljena je radionica za zakiseljavanje ulja podružnice yihai aksu radi održavanja, a nekoliko nogu ulja sjemenki pamučnog ulja ostalo je još prije nego što se zaustavio spremnik za ulje. Tokom remonta, kompanija u Changshu, provinciji jiangsu, provela je djelomičnu obnovu radionice za zakiseljavanje ulja.

Jutro, jesu li dobra morska aksu podružnica tvornice za zakiseljavanje uljanica radionica izgradnja osoblja kompanije jiangsu changshu, u zavarivanju radionica ulja korijena do zakiseljavanja ispiranja uljnih kanti nafte, s ogromnom memorijom cjevovoda u plamenu otapala plina odmah je izazvao požar, izgaranje plamena brzo sa linije u rezervoar, nakon što se usolji noga ulja, posolji i napravi eksplozija potplata za stopalo. Tri osobe su poginule, a šest teško ranjeno na mestu događaja. Radionica kiselog ulja je ozbiljno oštećena.

Uzrok nesreće: nakon isključivanja opreme još uvijek ostaje zaostalo gorivo, a ne provodi se potpuna izolacija energije i pregled opreme; Vanjsko građevinsko osoblje nije upoznato s raspodjelom opasnih tvari i izvodi opasne operacije bez znanja, prouzrokujući eksplozije.

Poboljšanje: radionica će izvršiti inspekciju sigurnosti radnog okruženja i izolirati opasnu energiju prije rada vanjskog osoblja. I obavjestiti vanjsko osoblje o mjestu opasne energije, obaviti odgovarajuće radnje kako bi se osigurala sigurnost gradnje, rada.


Hot Tags: Bez zaključavanja minijaturni prekidač za osigurače bez rupa

Pošaljite upit