sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Električna zaključavanje van tag out

Električna zaključavanje van tag out

Dio no.: WSL31 Zaključavanje dugmeta zidne prekidače a)Napravljen od prozirnog materijala od staklene smole visoke jačine. b)Jednostavan za instalaciju, samo ga zalječite na ormar s prekidačem. c)Koristi se za hemijsku industriju, elektranu, čelik, radionicu i drugu zaštitu za održavanje opreme. d)Pogodan je za prekidač za promjenu ili industrijski električni prekidač s vanjskom dimenzijom manje od 65mm.

Opis

Dio no.: WSL31

Zaključavanje dugmeta zidne prekidače

a) Napravljeno od prozirnog materijala od staklene smole visoke jačine.

b) Jednostavan za instalaciju, samo ga zalječite na ormarić s prekidačem.

c) Koristi se za hemijsku industriju, elektranu, čelik, radionicu i drugu zaštitu za održavanje opreme.

d) Pogodan je za prekidač za promjenu ili industrijski električni prekidač s vanjskom dimenzijom manje od 65mm.

 

Dio ne.

Opis

WSL31

Veličina:80mm×80mm×60mm


Profesionalno

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih lockout proizvoda koji pomažu u izbjegavanju industrijskih nesreća, koje su uzrokovane neočekivanom energizacijom ili započinjanjem mašina i opreme nekontroliranim oslobađanjem energije.
Pružamo sve vrste sigurnosnih katanac, zaključavanje ventila, lockout hasp, električni lockout, zaključavanje kablova, grupni lockout box, lockout kit i stanicu.

>

Tim

Sada Lockey ima više od 60 zaposlenih i pokriva ukupno područje od 2000 kvadratnih metara. Svaki zaposlenik vuče svoju težinu da izgradi prosperitu kompaniju. Imamo i naš istraživački i razvojni tim kao i da iznesemo razne vrste sigurnosnih lockout proizvoda i rješenja kako bismo u susret zahtjevima naših posvećenih kupaca. Svake godine učestvujemo u mnogo profesionalnih trgovinskih emisija, kao što su A+A, Intersec, Sigurnost u akciji, Suntec.

>

ODM&OEM

Od našeg uspostavljanja, imamo svoje fabrike, prvoklasnu uslugu, kompletnu opremu i tehnologiju, Lockey insistira na inovacijama tehnoligije, proizvoda i menadžmenta. Našoj usluzi se može potpuno vjerovati, Proizvodimo pogodan za potrebe personaliziranih proizvoda kupaca prema personaliziranim proizvodima klijenata prema zahtjevima klijenata. Pružamo i OEM uslugu, vrlo smo voljni prihvatiti sve narudžbe koje treba prilagoditi.

>

Usluga

Naša pratnja podržava trgovinsko osiguranje - besplatnu poslugu koja štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Lockey trgovinsko osigurano ograničenje :US $95,000
Odaberite vašu preferirajuću opciju sigurnog online plaćanja iz e-Checking,kreditne kartice i T/T.conpany podržava trgovinsko osiguranje -besplatni servis koji štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Lockey trgovinsko osigurano ograničenje :US $95,000
Odaberite vašu preferirajuću opciju sigurnog online plaćanja iz e-Checkinga,kreditne kartice i T/T.

Obuka za upravljanje izolacijom energije sistema procesa

Pregled

Ove Odredbe su navedene u svrhu jačanja upravljanja energetskom izolacijom procesnog sistema i sprečavanja povrede osoblja ili gubitka imovine uzrokovanog slučajnim oslobađanjem energije tokom preusmjeravanja procesa.

Ovim propisima regulišu se metode, procedure i zahtjevi upravljanja energetskom izolacijom prije rada procesnih sistema.

Uredba o energetskoj izolaciji Upravljanje procesnog sistema podijeljena je na 5 poglavlja i 37 članaka, glavni sadržaji uključuju: opća pravila, odgovornosti i podjelu rada, osnovne zahtjeve, korake energetske izolacije i druge srodne radne sadržaje i zahtjeve.

Podjela dužnosti

Odgovornosti Odeljenja za tehnologiju proizvodnje: centralizovano odeljenje za upravljanje energetskom izolacijom procesnog sistema, odgovorno za formulaciju, upravljanje i održavanje ovog sistema; Odgovoran za pregled plana izolacije energije procesa.

Odgovornosti Odjeljenja za električnu opremu: Odjel za električnu opremu zadužen je za odobrenje plana kupovine izolacijske opreme i učešće u pregledu sheme energetske izolacije procesnog sistema; Odgovoran za specifikaciju slijepih ploča, raspored plana proizvodnje i crpljenje slijepih ploča i blokiranje upravljanja gradnjom.

Odgovornosti Odjela za proizvodni rad: osiguravaju uslove za energetsku izolaciju procesnog sistema; Učestvujte u pregledu programa izolacije energije sistema procesa.

Odgovornosti Odjela za sigurnost i zaštitu okoliša: Učestvovati u pregledu sistema energetske izolacije procesnog sistema; Odgovoran za sigurnosni nadzor i upravljanje izolacijom energije procesnog sistema i operacijom crpljenja i priključivanja slijepih ploča.

Podjela dužnosti

Odgovornosti Teritorijalne jedinice: Odgovorno za svakodnevno upravljanje energetskom izolacijom procesnog sistema; Odgovoran za formuliranje i implementaciju šeme obrade procesnih jedinica i sheme izolacije energije procesnog sistema; Odgovoran za upravljanje raznim šemama, grafikonima, evidencijama i knjigama formiranim u procesu energetske izolacije procesnog sistema, te obavlja odgovornost teritorijalnog upravljanja operativnoj jedinici.

Posebno dizajniran prema vašim specijalnim zahtjevima, naša električna lock out tag out koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača lockout proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste na veliko prilagođeni električni lock out tag napravljen u Kini po jeftinoj cijeni kod naše tvornice, a nudimo i besplatan uzorak.
Hot Tags: elektro lock out tag out, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeno, na veliko, cijena

Pošaljite upit