sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Utikač utičnice klima uređaja

Utikač utičnice klima uređaja

Broj dela: EPL01 Električno zaključavanje E lektrično zaključavanje utičnica Električne brave su jednostavno rešenje za postupke zaključavanja električne opreme. Naši uređaji za blokiranje električnih utikača sadrže veliki broj oblika i veličina utikača, a za neke je potreban ključ za sprečavanje neovlaštenog utikača ...

Opis

Broj dela: EPL01  

Električno zaključavanje
E lektrično zaključavanje utikača

Blokade električne utičnice jednostavno su rješenje za postupke zaključavanja električne opreme. Naši uređaji za blokiranje električnih utikača sadrže veliki broj oblika i veličina utikača, a za neke je potreban ključ za sprečavanje neovlaštenih priključaka.

  1. Napravljen je od čvrstog polipropilena.

  2. Utikač potpuno sjedi unutar jedinice, a kabel se puni kroz pristupni otvor unutar.

  3. Potpuno uključuje električne utičnice kako bi se spriječilo slučajno ponovno spajanje.

  4. EPL01: prečnik kabla 13mm.

EPL02: promjer žice promjera 25 mm

SPECIFIKACIJA:


Dio br.

OPIS

Dimenzija

EPL01

Za 110V utikače

51 mm (visina) * 51 mm (debljina) * 89 mm (širina)

EPL02

Za velike 220V / 500V utikače

82 mm (visina) * 83 mm (debljina) * 178 mm (širina)2

Sigurnosni katanac

Javna brava (zaključavanje uređaja)

Svako odjeljenje koje treba blokirati / označiti mora imati skup numerisanih brava kao "brave odjela", čija će vrsta i količina zadovoljiti potrebe regionalne identifikacije izvora energije. Zaključavanje odjela nije dovoljno u pojedinačnom zaključavanju ili treba mnogo vrsta posla, kolektivna segregacija je, može se posuditi, ali životna karta koja još uvijek mora priložiti pojedinačne podatke o zaključavanju odjeljenja koja kontakti, dobro je posuditi još uvijek snimku.

Uglavnom je usmjeren na situaciju više sudionika u održavanju opreme ili više izolacijskih mjesta za jednu opremu.

Sigurnosni katanac može se prilagoditi (koncentrično, različito jezgro, sa glavnim ključem)

Različiti ključni ključ

Zapor mina odgovara ključu koji se nikada ne ponavlja. Visoko precizna obrada brava i ključeva udovoljava strogim standardima. U mogućnosti smo ponuditi više različitih tipki za ključeve od ostalih karata s istim brojem igara kako bismo osigurali da ne kupujete duplikate. Kako bismo osigurali da je svaka brava jedinstvena, nudimo uslugu prilagođenih katanca kako bismo osigurali da se svaki katanac koji kupite ne ponavlja.

Jedan ključ

Koncentrična brava je katanac koji se može otvoriti istim ključem. Ovakvo rješenje pojedinom zaposleniku olakšava upravljanje više katanac. Imajte na umu, međutim, da prema OSHA-u zaposlenici ne smiju otvarati lokote koje drugi koriste. Stoga se koncentrične brave u grupi ne mogu dodijeliti više zaposleniku.

Direktor ključa

Izmijenjeni proizvod može se koristiti za otvaranje drugih višejedrnih brava, što može olakšati nadzorniku da otvori bravu u slučaju nužde. Da bi se postigla posebno dodijeljena kontrola, ključ supervizora treba biti pohranjen na sigurnom mjestu i dostupan mu može samo rukovodstvo.


Hot Tags: Utikač utičnice klima uređaja

Pošaljite upit