sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Prekidač za zaključavanje tagouta

Prekidač za zaključavanje tagouta

Dio no.: WSL31 Zaključavanje dugmeta zidne prekidače a)Napravljen od prozirnog materijala od staklene smole visoke jačine. b)Jednostavan za instalaciju, samo ga zalječite na ormar s prekidačem. c)Koristi se za hemijsku industriju, elektranu, čelik, radionicu i drugu zaštitu za održavanje opreme. d)Pogodan je za prekidač za promjenu ili industrijski električni prekidač s vanjskom dimenzijom manje od 65mm.

Opis

Dio no.:WSL31

Zaključavanje dugmeta zidne prekidače

a) Napravljen od prozirnog materijala od staklene smole visoke jačine.

b) Jednostavno za instalaciju, samo ga zalječite na prekidač ormar.

c) Koristi se za hemijsku industriju, elektranu, čelik, radionicu i drugu zaštitu za održavanje opreme.

d) Pogodan je za prekidač za promjenu ili industrijski električni prekidač s vanjskom dimenzijom manje od 65Mm.

 


Dio ne.

Opis

WSL31

Veličina:80mm×80mm×60mm


Profesionalno

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih lockout proizvoda koji pomažu u izbjegavanju industrijskih nesreća, koje su uzrokovane neočekivanom energizacijom ili započinjanjem mašina i opreme nekontroliranim oslobađanjem energije.
Pružamo sve vrste sigurnosnih katanac, zaključavanje ventila, lockout hasp, električni lockout, zaključavanje kablova, grupni lockout box, lockout kit i stanicu.

>

Tim

Sada Lockey ima više od 60 zaposlenih i pokriva ukupno područje od 2000 kvadratnih metara. Svaki zaposlenik povlači svoju težinu da izgradi prosperitu kompaniju. Imamo i naš istraživački i razvojni tim kao i da iznesemo razne vrste sigurnosnih lockout proizvoda i rješenja kako bismo u susret zahtjevima naših posvećenih kupaca. Svake godine učestvujemo u mnogim profesionalnim trgovinskim emisijama, kao što su A+A, Intersec, Sigurnost u akciji, Suntec.

>

ODM&OEM

Od našeg uspostavljanja, imamo svoje fabrike, prvoklasnu uslugu, kompletnu opremu i tehnologiju, Lockey insistira na inovacijama tehnoligije, proizvoda i menadžmenta. Našoj usluzi se može potpuno vjerovati, Proizvodimo pogodan za potrebe personaliziranih proizvoda kupaca prema personaliziranim proizvodima klijenata prema zahtjevima klijenata. Pružamo i OEM uslugu, vrlo smo voljni prihvatiti sve narudžbe koje treba prilagoditi.

>

Usluga

Naša pratnja podržava trgovinsko osiguranje - besplatnu poslugu koja štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Lockey trgovinsko osigurano ograničenje :US $95,000
Odaberite vašu preferirajuću opciju sigurnog online plaćanja iz e-Checking,kreditne kartice i T/T.conpany podržava trgovinsko osiguranje -besplatni servis koji štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Lockey trgovinsko osigurano ograničenje :US $95,000
Odaberite vašu preferirajuću opciju sigurnog online plaćanja iz e-Checkinga,kreditne kartice i T/T.

Specijalno dizajniran prema vašim specijalnim zahtjevima, naš prekidač za tagout lockout napravio je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača lockout proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste na veliko prilagođeni lockout tagout prekidač napravljen u Kini po jeftinoj cijeni kod naše tvornice, a nudimo i besplatan uzorak.
Hot Tags: lockout tagout prekidač proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, na veliko, prilagođeno, jeftino, cijena, napravljeno u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit