sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje sigurnosnog zaustavljanja pritiskom na cilindar

Zaključavanje sigurnosnog zaustavljanja pritiskom na cilindar

Broj dela: SBL03-1 Zaključavanje dugmeta za zaustavljanje u nuždi a) Izrađeno od izdržljivog prozirnog računara. b) Zabranjuje pristup prekidaču ili upravljaču. c) Retrpfit baza u obliku konja može se koristiti na postavljenim natpisnim pločicama i instalaciji izvan centra za smještaj okretnih prekidača.

Opis


Broj dela:   SBL03-1

Zaključavanje dugmeta za zaustavljanje u nuždi

a) Napravljen od izdržljivog prozirnog računara.

b) Zabranjuje pristup prekidaču ili upravljaču.

c) Retrpfit baza u obliku konja može se koristiti na postavljenim natpisnim pločicama i instalaciji izvan centra za smještaj okretnih prekidača.

d) Sadrži tipke promjera do 50 mm i visine od 45 mm.

e) Odgovara oba prekidača promjera 30,5 mm i 22 mm.

 

Dio NE.

Opis

SBL03-1

Prihvaća brave u promjeru do 8 mm.4 拷贝.jpg


SBL03-1_02

LOTO izolacioni uređaj

Količina energije koja može postojati nakon što je uređaj izoliran. Kao što su energija koja se nalazi u opruzi, zamašnjaku, tekućini ili plinu pod pritiskom, kondenzatoru ili težini.

Izolacioni uređaj

Mehanički uređaj koji sprečava prijenos ili oslobađanje opasne energije i materijala. Kao što su: prekidač za isključivanje kruga, prekidač za napajanje ili sigurnost, ventil cjevovoda, slijepa ploča, mehanički blok, energetska izolacija sličan uređaj.

Test / test

Provjerite učinkovitost izolacije sustava ili opreme (npr. Provjerite jesu li uklonjene blokade ili druge prepreke izolaciji).

Dužnosti i odgovornosti

Odjeljenje opreme tvrtke odgovorno je za formulaciju i održavanje ovog kodeksa, upravljanje i procjenu Lockout oznake, a odjel za kvalitetu, sigurnost i zaštitu okoliša pruža nadzor, savjetovanje i podršku za provedbu ovog kodeksa.

Svaka jedinica odgovorna je za upravljanje i provedbu postupaka Lockout tagout-a u okviru svog poslovanja i osigurava osiguranje resursa.


Hot Tags: Zaključavanje sigurnosnog zaustavljanja pritiskom na cilindar

Pošaljite upit