sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosno blokiranje u slučaju zaustavljanja u nuždi

Sigurnosno blokiranje u slučaju zaustavljanja u nuždi

Broj dela: SBL01 / SBL02 E Blokada zaustavljanja mergerentacije Blokada zaustavljanja hitne pomoći Na raspolaganju su tipke za zaključavanje prekidača, okretne i zidne sklopke kako bi se spriječio neovlašteni pristup točkama aktiviranja. Napravljena od neprozirne staklene smole Stavite na dugme za zaustavljanje u nuždi ili na vijak. Lako se koristi i trajno sprečava ...

Opis

Broj dela: SBL01 / SBL02  

E zaustavljanje zaustavljanja spajanja
Hitno zaključavanje

Dostupni su zaključaji s prekidačima, okretnim i zidnim prekidačima kako bi se spriječio neovlašteni pristup točkama aktiviranja.

  1. Napravljena od neprozirne staklene smole

  2. Stavite pritisnuti ili zavrtiti dugme za zaustavljanje u nuždi.

  3. Lako se koristi i trajno sprječava radnike da rade bezbrižno.

  4. Za otvor promjera 22mm-38mm.

SPECIFIKACIJA:

Dio br.

OPIS

SBL01

Prekidač prečnika 22mm

SBL02

Prekidač prečnika 30 mm

4 拷贝

Siguran katanac

Lična brava (sigurnosna brava)

Sigurnosno zaključavanje i sigurnosni karton izdaju se ovlaštenom osoblju koje treba izvršiti Lockout / Tagout. Jedna brava odgovara jednom ključu, koji ga čuva i koristi ovlašteno osoblje. Sigurnosne brave i životne oznake zahtijevaju osobne podatke zaposlenika.

Problem: kompanija ima četiri vrste radnih grupa: radnici za održavanje, zaštitni radnici, poštari i spoljni radnici

Rješenje: brave mogu dobiti 8 lokota u različitim bojama kako biste ih razlikovali, što je obavezno za zaposlene u tvornici.

Ako tvrtka nema standardizirano upravljanje, upotreba tradicionalnih lokota ne pogoduje za identificiranje menadžera i nije pogodna za daljnje upravljanje. Jedna je boja nije unificirana, dva je logo nije jasna, tri je loše upravljanje. Npr. Ko je odgovorna osoba ko pripada kojem odjelu?

Upotreba sigurnosnog lokota iste specifikacije olakšava bolje upravljanje i razlikovanje.

Prema zaposlenima u kompaniji, oni moraju prikazati svoje osobne podatke u katalogu tokom stvarnog postupka rada, a oni na scenu koriste prozirni ljepilo koje se samoispisuje.

Rješenje: brava može osigurati skup sustava za tiskanje naljepnica. Korisnik treba samo formulirati podatke o naljepnici u skladu s stvarnim potrebama. Naljepnica je vodootporna i otporna na ulje, a može se ispisati samo crno-bijelo kako bi se olakšala zamjena i ažuriranje.


Hot Tags: Sigurnosno blokiranje u slučaju zaustavljanja u nuždi

Pošaljite upit