sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Blokada zidnog prekidača

Blokada zidnog prekidača

Broj dela: WSL je imao 0 kockica Zaključavanje dugmeta prekidača a) Izrađeno od prozirnog PC materijala od staklene smole visoke čvrstoće.

Opis

Broj dela:WSL 21

Dugme za prekidač zidaLockout

a)Napravljen od prozirnog PC materijala od staklene smole visoke čvrstoće.

b)Stalno ugrađeni na zidni prekidač ili prekidač i druge električne uređaje, morate otvoriti bravu za rad.

c)Podnožje i bočni dijelovi koji se mogu ukloniti.Dizajn otvora na obje strane, također može zaključati utikač na zidu, nije ga lako izvući.

d)Može se popraviti šrafovima ili 3 M dvostranom trakom.

Dio br.

Opis

WSL 21

Veličina baze: 75 mm × 75 mmGG amp;88 mm × 88 mm

Namjena i način mehaničke zaštite


Cilj: kontrola opasnosti na radnom mjestu kroz sistematski plan za osiguranje i održavanje odgovarajućih zaštitnih mjera, obloga, blokada i sličnih zaštitnih mjera na svim strojevima.

Zaštitni uređaj - zaštitni uređaj koji se koristi za zaštitu od raznih opasnosti, uključujući izlaganje rotirajućim ili vibrirajućim dijelovima mašina, grijanim dijelovima mašina, električnim naponom, infracrvenom upotrebom itd.

Interlock - uređaj koji se koristi za sprečavanje rada mašine bez odgovarajuće zaštite.

Gore navedeno profesionalno objašnjenje nije baš zamorno, jednostavnije rečeno, mehanička zaštita uklanja uklanjanje potencijalne opasnosti od kretanja, metoda je zaštita i blokiranje.

Zahtevi za mehaničku zaštitu

Mehanička oprema mora biti četiri od četiri:

Tamo gdje je točak, postoji i haubica

Svaka osovina ima svoj rukav

Svaki stol ima svoj silos

Tamo gdje ima rupa, postoji i prekrivač

Zaključajte unos LOTO


Primjenjivo na sve strojeve u pogonu mondelez, svo osoblje u mondelezu, kao što su zaposlenici na licu mjesta, dobavljači itd. Sva održavanje, čišćenje proizvodnje, održavanje i uklanjanje fiksnog poklopca trebaju biti strogo podložni postupcima zaključavanja. Oznaka zaključavanja provodi se kako bi se izbjeglo ozljede osoblja uslijed slučajne mehaničke elektrifikacije, pokretanja ili slučajnog oslobađanja skladištene energije.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša brava na zidnoj preklopnici koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođeni zidni prekidač prekidača zidnih prekidača, proizveden u Kini, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: proizvođači zidnih prekidača s zaključavanjem prekidača, Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit