sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Kombinovana Lockout Storage i grupa Lockout Box

Kombinovana Lockout Storage i Group Lockout Box iz Lockkey-a je zgodna kutija koja se može koristiti kao odeljak za odlaganje i odeljak za zaključavanje grupe.

Opis

Broj: LK05 LK06

Kombinovana Lockout Storage i Group Lockout Box


Opis:

a)         Kombinovana Lockout Storage i Group Lockout Box je zgodna kutija koja ima odeljak za odlaganje i blokadu za zaključavanje grupe.

b)         Izrađen od čvrstog čelika, presvučen prašinom za dodatnu otpornost na rje; Sklopke za zaključavanje grupe imaju jasan PC prozor sa priključkom za ključeve.

c)         Koristite jednu bravu na svakoj kontrolnoj tački energije i postavite ključeve u blokadu za zaključavanje; svaki radnik zatim stavlja svoju bravu na kutiju kako bi sprečio pristup.

d)        Svaki zaposleni zadržava ekskluzivnu kontrolu, postavljajući svoju bravu na blokadu za zaključavanje koja sadrži ključeve za zaključavanje posla.

e)         Dok god bilo koji radnik zaključava ostaje na blokadi za zaključavanje, ključevi za zaključavanje zadataka koji se nalaze unutar ne mogu se pristupiti.


Dio br.

Opis

LK05

Kombinovana Lockout Storage i Group Lockout Box, veličine 3180mm × 190mm × 150mm

LK06

Kombinovana brava za skladištenje i grupna brava, veličine 3810mm × 2670mm × 2290mm


Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, našom kombiniranom lokacijom za zatvaranje i kutiji za zaključavanje grupe koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli u veleprodaju prilagođene kombinirane blokade za zatvaranje i kutije za zaključavanje grupe napravljene u Kini po povoljnoj cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: kombinovani skladišni blokovi i proizvođači kutija za blokadu grupe Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođena, jeftina, cena, napravljena u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit