sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Metalna katanska stanica

Metalna katanska stanica

Br. Dijela: LK04-3 Metalna katanska stanica a) Napravljena od čelične ploče za površinsko prskanje visokom temperaturom od plastike. b) Svaka pozicija lokota može objesiti 2 katanca ili 2 haspa. c) Dostupno upravljanje zaključavanjem. d) Može se prilagoditi napravljena neperspektivna ploča.

Opis

Br. Dijela: LK04-3

Metalna katanska stanica

a) Napravljen od čelične ploče za površinsku obradu plastikom za prskanje visokom temperaturom.

b) Svaka pozicija lokota može objesiti 2 katanca ili 2 haspa.

c) Dostupno upravljanje zaključavanjem.

d) Može se prilagoditi napravljena neperspektivna ploča.

Br. Dijela

Opis

LK04-3

580 mm (Š) × 430 mm (V) × 90 mm (D)

1

Sa brzim razvojem industrije elektrifikacije, često se događaju električne nesreće, ugrožavajući sigurnost naših života i imovine.

Izbjegavajte nezgode, uglavnom ovisi o svima u radnom procesu standardiziranog rada, uvijek se pridržavajte osnovnih sigurnosnih pravila i pravila, a zatim, u električnom polju, koji su najosnovniji osnovni sigurnosni elementi?

Nivo integriteta sigurnosti

SIL predstavlja nivo sigurnosnog integriteta i sredstvo je koje pokazuje koliko rizika treba svesti na prihvatljivu razinu. Prema IEC 61508, postoje četiri nivoa sigurnosti, a od jednog do drugog nivoa sigurnost se povećava za red veličine. SIL 4 se ne vidi u scenarijima automatizacije mašina i fabrika, jer u takvim situacijama općenito nije izložena više od jedne osobe. SIL 4 namijenjen je aplikacijama poput nuklearne energije i željeznica u kojima stotine ili čak hiljade ljudi mogu biti ozlijeđene. Postoje i drugi funkcionalni sigurnosni standardi, kao što su ASIL (nivoi integriteta sigurnosti vozila) A, B, C i D za automobilsku upotrebu i ISO 13849. Njihovi nivoi performansi A, B, C, D i E mogu odgovarati SIL-u 1 do SIL 3 skala.

Specijalno dizajnirana prema vašim posebnim zahtjevima, naša metalna stanica lokota koju je izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođene metalne stanice lokota izrađene u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: metalna katanska stanica, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit