sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Mini zidni zidni blok za zid

Zidna montirana mini plastična kutija za blokiranje zidova Izrađena od plasticnog inženjerskog plastičnog ABS materijala i PC-a. Šine za zaključavanje mogu da primaju do 8 katanaca, a prednji otvor omogućuje ubacivanje tastera kada je kutija zaključana. Koristite jednu bravu na svakoj kontrolnoj tački energije i postavite ključeve u blokadu ...

Opis

Mini zidni zidni blok za zid


Izrađen od plasticnog inženjeringa plastike ABS i PC materijala

Šine za zaključavanje mogu da primaju do 8 katanci, a prednji prolaz omogućava dodavanje tastera kada je kutija zaključana.


Koristite jednu bravu na svakoj kontrolnoj tački energije i postavite ključeve u blokadu za zaključavanje. Svaki zaposleni potom stavlja svoj krov na kutiju kako bi sprečio neovlašćene pristupe.


Svaki radnik zadržava ekskluzivne kontrole, postavljajući svoje brave na blokadu koja sadrži ključeve za zaključavanje posla.

 

 

Dio br.

Opis

LK31

Mini zidna plastična blokada


Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naša mini zidna fiksna kutija za zidove koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođenu zidnu montažu mini plastične zidne kutije napravljene u Kini po jeftini cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: zidni mini-plastični zidni kutije proizvođača Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit