sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Visokokvalitetni sigurnosni blok za aluminij koji se može pisati

Visokokvalitetni sigurnosni blok za aluminij koji se može pisati

Br. Dijela: LAH02 Lusko zaključani otvor s aluminijskim lakom LOCKOUT TAGO HASP objedinjuje prednosti standardnog hasp & tag-a istovremeno. Anodizirana legura aluminija. Kombinirajte prednosti sigurnosnih oznaka i sigurnosnih oklopa u jednom praktičnom proizvodu. Zajedno s velikom vidljivošću, mogućnost ponovnog upotrebe pisanja ...

Opis

Broj dela:   LA H0 3

Aluminijsko zaključavanje Hasp

a) Izrađene od legure anodiziranog aluminija.

b) sa sigurnosnim jezičacima za zaključavanje,   omogućujući uporabu više lokota za izoliranje jednog izvora energije.

c) sa velikom vidljivošću,   sigurnosna naljepnica za ponovno korištenje,   prihvata olovku,   olovka ili marker za opetovanu upotrebu.

d) Etiketa i boja mogu se izrađivati po mjeri.

 

Dio NE.

Opis

LA H0 3

Ukupna veličina: 75mm × 189mm, prihvaća do 8 katanaca ..

Studija slučaja zaključavanja Tagout1

Slučaj 1

Opis: Britanska piper alfa oprema je jedna od najproduktivnijih naftnih platformi u sjevernom moru i donijela je veliku dobit Velikoj Britaniji u 12 godina od njenog završetka. No u noći 6. jula 1988. na platformi se dogodio niz velikih eksplozija, zbog čega je stotina tona naftne platforme potonula na morsko dno. 167 ljudi izgubilo je život u samo sat i pol. Bila je to jedna od najgorih svjetskih eksplozija obalnih postrojenja.

Što se dogodilo: pumpa sa uklonjenim zaštitnim ventilom bez energetske izolacije, Lockout tagout, pokrenuta je kao rezervna pumpa, a UNP je iscurio iz kontejnerske ploče i prouzrokovao eksploziju.

Kako se poboljšati: tri godine nakon katastrofe, nova izvorna platforma za bušenje, bravo platforma, izgrađena je u blizini izvorne alfa platforme. Platforma je opremljena boljim sustavom izolacije energije, praćenim postupkom Lockout tagout i režimom izdavanja dozvola, te je postala najsigurnija platforma za bušenje u sjevernom moru u to vrijeme.


Slučaj 2

Opis nesreće: hidraulički lift dizačice tekstila treba popraviti. Osoblje za održavanje podržava lift drvenim štapovima i ide u održavanje. Tijekom postupka održavanja, kada je osoblje za održavanje pritegnilo hidraulične vijke, nadražujuća tekućina iscurila je i pljunula na lice osoblja za održavanje. Osoblje za održavanje u slučaju da predmeti oko njega ne mogu slučajno vidjeti štap, dizalo izgubljene podrške pogodilo je osoblje za održavanje.

Uzrok nezgode: osoblje za održavanje nije koristilo učinkovit način da podrži dizalo, koristi samo privremene potporne materijale; Hidraulički sustav zadržava hidrauličku energiju u novcu za održavanje opreme nije kontroliran.

Poboljšanje: održavanje hidrauličnog dizala mora koristiti sigurnu i čvrstu podršku; Tlak hidrauličkog sustava treba podesiti na 0. Da se oslobodi uskladišteni hidraulički tlak i izolira hidraulička energija; Popravak će blokirati prekidače u hidrauličkom sustavu.


Hot Tags: Visokokvalitetni sigurnosni blok za aluminij koji se može pisati

Pošaljite upit