sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznaka Snap on Red Lockout Hasp

Oznaka Snap on Red Lockout Hasp

Otvor za aluminijumske brave a) Izrađen od anodizirane legure aluminija. b) Sa sigurnosnim jezičacima za zaključavanje, koji omogućuju upotrebu više katanaca za izoliranje jednog izvora energije. c) Sigurnosna naljepnica za ponovno pisanje s velikom vidljivošću prihvaća olovku, olovku ili marker za opetovanu upotrebu. d) Etiketa i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Opis

Broj dela: LAH03

Aluminijsko zaključavanje Hasp

a) Izrađene od legure anodiziranog aluminija.

b) Sa sigurnosnim jezičacima za zaključavanje, koji omogućuju upotrebu više katanaca za izoliranje jednog izvora energije.

c) Sigurnosna naljepnica za ponovno pisanje s velikom vidljivošću prihvaća olovku, olovku ili marker za opetovanu upotrebu.

d) Etiketa i boja mogu se izrađivati po mjeri.

 

Dio NE.

Opis

LAH03

Ukupna veličina: 75mm × 189mm, prihvaća do 8 katanaca ..Greška u više igrača

Istorija nesreća:

U travnju 2009., Qingdao 400 t press limarija Radna površina kompanije, preša za stanicu za hranjenje i stražnja strana za sljedeću stanicu, bočno uvlačenje Radna oprema s dvostrukim prekidačem, preša od 400 t, u procesu žigosanja plijesni koji se stežu niz bočnu praznu desnu podlakticu protiv B, prehrambena industrija i lideri u poslovanju bit će ozlijeđeni radnik B upućen u bolnicu.

Uzrok nesreće:

Mjere zaštite od pritiska 1.400 t relativno su neispravne, glavni je uzrok nesreće.

2.400t oprema za prešanje prema dolje žičati kada materijalni radnik B ilegalno ulazi u unutrašnjost opreme, ozbiljno je kršenje operacije, glavni je uzrok nesreće.

Kad materijalni radnik A mašine za prešanje pritisne prekidač s dvostrukom vezom da pritisne i zatvori matricu, fotoelektrična zaštita uzrokuje da oprema jednom prestane raditi. Radnik utovara A ponovo je pritisnuo dvostruki prekidač bez potvrđivanja sigurnosti opreme i osoblja, što je rezultiralo nezgodom, što je ozbiljno kršenje propisa i glavni uzrok nesreće.

3.B je bio operator električnog zavarivanja u ranoj fazi. U aprilu 2009. godine premješten je na položaj pomoćnog operatera za 400T.

Glavne odgovornosti:

Ako operator, prezime sun, ne potvrdi sigurnost štampe 1.400t, on će slijediti pravilo Lockout tagout i snositi glavnu odgovornost za nesreću.

2. Nadzornik tiskarske mašine za upravljanje operativnim snagama preuzima direktnu menadžersku odgovornost za ozbiljno kršenje pravila i propisa osoblja i nedostatak nadzora.

3. Direktor operacije i službenik za sigurnost privatno su uredili osoblje bez potvrde o opremi za rad na pošti, ilegalno zapovijedanje, preuzimaju direktnu odgovornost uprave;

4. Šef odjela, sigurnost, upravljanje proizvodnom tehnologijom Liu i ostalo osoblje i podređeni teških kršenja, nadzor nije na mjestu, preuzeti odgovornost rukovodstva;

5. Ako efekat upravljanja sigurnošću vođa jedinica, poput yue i zheng-a, nije kontroliran, preuzmite odgovornost za vođenje i upravljanje.

Upozorenje o nesreći:

1. Za veliku opremu je potrebno više osoba da rade zajedno, a više osoba mora raditi zajedno, brinuti se jedni o drugima, podsjećati se i koordinirati jedni s drugima. Idemo svojim putem, idemo svojim putem, idemo svojim putem, ne možemo ni izvršiti svoj posao niti osigurati našu sigurnost.

2. Oprema za štancanje kojom upravlja više ljudi treba biti opremljena s višestrukim dvostrukim prekidačima, a isto osoblje mora imati globalni koncept i ne razmišljati o paralizi, bezbrižno.

Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naš etiketirani škljocač na crvenom otvoru zaključao je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Puštamo se u veleprodaju prilagođenog označenog šipka na crvenom otvoru koji se proizvodi u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: oznaka škljocati na crvenom zaključavanju hasp proizvođača Kina, dobavljača, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađena u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit