sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Šesterokutna spojka s 4 rupe za zaključavanje rupe

Šesterokutna spojka s 4 rupe za zaključavanje rupe

Broj dela: NH04, NH05 najlonska brava Hasp a) Tijelo brave izrađeno je od ABS-a, a okvir je izrađen od PA. b) Neprovodno tijelo, primjenjuje se za blokiranje električnih izolacija sa visokim zahtjevima na korozivnim ili protueksplozijskim mjestima. c) S raspoloživim promjerom okova 3 mm ili 6 mm.

Opis

Broj dela:   NH0 4,   NH05

Najlon zaključavanje Hasp

a) Tijelo brave izrađeno je od ABS-a , a kućište je izrađeno od PA .

b) neprovodno telo,   primjenjuju se za zaključavanje električnih izolacija sa visokim zahtjevima na korozivnim ili protueksplozijskim mjestima.

c) S rasponom promjera oko 3 mm ili 6 mm.

 

Dio NE.

Opis

NH04

Ukupna veličina: 61 mm × 107 mm , prečnik kopče 3 mm , prihvaća do 4 katana.

NH05

Ukupna veličina: 61 mm × 108 mm , prečnik kopče 6 mm , prihvat do 4 katana.

3NH04-NH05_01

NH04-NH05_03

LOTO rad se mijenja

1. Kada popravni radovi trebaju nastaviti na sljedeću smjenu, moraju se dovršiti sljedeći koraci:

Sljedeći nadzornik će organizirati nastavak popravki. Prethodno osoblje i slijedeće predavanje osoblja uzimaju svoje brave i CARDS; Sljedeća posada dodaje vlastite brave i vješalice za izolaciju struje i vraća se na radnu stanicu da provjeri je li oprema u potpunosti zaključena, a zatim nastavlja popravak.

Ako su radovi na popravci iz nekog razloga prekinuti (npr. Nedostatak rezervnih dijelova itd.), Serviser će dobiti trajnu bravu od svog nadzornika i zamijeniti vlastitu bravu stalnom bravom. Nije mogao ponovno promijeniti bravu dok nije nastavio popravke i vratio trajnu bravu nadzorniku. Ni pod kojim se uslovima uređaj ne može otključati ako uređaj nije spreman za pokretanje odmah.

Vratite se na normalan rad

1. Nakon završetka svih popravaka i čišćenja provjerite jesu li svi alati i materijali izvađeni i provjerite je li osoblje napustilo opremu.

2. Uklonite bravu i oznaku sa pokretača.

3. Provjerite i uklonite pogrešku opreme po potrebi kako biste bili sigurni da je sve osoblje, alat i materijali napustili tekuće dijelove.

4. Vratite starter.

5. Pokrijte zaštitnim poklopcem, otvorite starter i uklonite brave i vješalice sa ventila i ostalih izolatora napajanja. Ponovo provjerite oko uređaja, provjerite je li pouzdan, je li uređaj siguran za rad.

Hot Tags: 4 Hole Lockout Hasp PA Proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit