sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Circuit Breaker Lockout Tagout setovi

Circuit Breaker Lockout Tagout setovi

Broj dela: LG31 električni blok a) To je vrlo zgodna torba. b) Nosite svu ispravnu sigurnosnu sigurnosnu opremu sa malim dimenzijama.

Opis

Broj dela: LG31

Komplet za električno zaključavanje

a) To je vrlo zgodna torba.

b) Nosite svu ispravnu sigurnosnu sigurnosnu opremu sa malim dimenzijama.

 

Uključujući:

1.Lockout bag (LB31) 1PC;
2. oznaka isključenja (LT02) 10kom;
3. sigurnosni katanac (P38S-RED) 1PC;
4.Aluminijski katanac (ALP38) 1PC
5.Breaker lockout (CBL11) 1PC;
6.Breaker lockout (CBL12) 1PC;
7.Breaker lockout (CBL13) 1PC;
8.Lockout hasp (SH01) 1PC;

Ne isključujte opremu

Istorija nesreća:

U svibnju 2004. godine, interna tvrtka u radionici prilikom uklanjanja pogrešaka u opremi, sporog pokretanja, utvrdila je da na čeličnoj ploči postoji nečistoća koja se ne može brisati, što je rezultat desna ruka u opremu, desna ruka stisnuta i slomljena. Hitno je odvezen u bolnicu.

Uzrok nesreće:

1. Izravni je uzrok nesreće taj što je Guo ilegalno obrisao mašinu pod uvjetom Lockout oznake.

Odgovornost za nezgodu:

1. Guovo kršenje propisa dovelo je do nesreće, a on je uglavnom odgovoran za nesreću.

2. Vođa tima, službenik za sigurnost i pod tvornica poslovnog odjela ne uspijevaju blagovremeno provjeriti i zaustaviti kršenje pravila i propisa na mjestu događaja, što je indirektni uzrok nesreće i odgovorni su za upravljanje.

Upozorenje o nesreći:

1. Svatko u bilo kojoj situaciji, mora djelovati u skladu s pravilima i propisima, nemojte slijepo riskirati ilegalni rad, bilo kakvo trenutno nezakonito ponašanje može dovesti do loših rezultata.

2. U ovom slučaju, operator krši pravila rada opreme i ulazi u opremu kršeći propise. Bez poduzimanja bilo kakvih preventivnih mjera, rukovatelj briše rotirajuću mašinu bez odobrenja, što rezultira nezgodama.

3. Osoblje na svim razinama proizvodnog iskustva treba da stavi sigurnost na prvo mjesto i zaista postigne sigurnost na prvom mjestu. Ako se sigurnost razmotri unaprijed i posveti pažnja kontroli kršenja povreda, mogu se izbjeći nesreće.

Hot Tags: sklopke za isključivanje lockout tagout setove proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit