sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosna torba za zaključavanje struka

Sigurnosna torba za zaključavanje struka

Broj dijela: LB21 torba za izravnu zaštitu od sigurnosne torbe Tašna torbica je lagana i lagana za nošenje ili nošenje s podesivim remenima za struk. Napunite ga odabirom zaključavanja prekidača, sigurnosnih lokota, električnih brava itd. Samo napravite svoj vlastiti komplet !! Izrađena od...

Opis

Broj dela:   LB21

S sigurnosna torba za struk

a) Izrađene od poliesterske tkanine otporne na vodu.

b) Lagana i jednostavna za nošenje ili nošenje s podesivim kaišima za struk.

c) Mogu prilagoditi znak na površini zaključane vreće.

 

Dio br.

Opis

LB21

200 mm (D) × 130 mm (V) × 55 mm (Š)

 

Zaključavanje električne opreme

Lično zaključavanje električne opreme.

Prilikom održavanja električne opreme, operator električne opreme mora izvršiti zaključavanje i popis. Kada je potrebno da se prekine održavanje druge opreme, uključena električna oprema će se zaključati i popisati od strane operatera električne opreme, ali ključ mora biti zaključan u zbirnoj kutiji zaključavanja na teritoriji.

Električna oprema je zaključana.

Kad se usvoji kolektivno zaključavanje, ključ se ubacuje u okvir kolektivnog zaključavanja, a osoblje za održavanje električne opreme zaključava okvir za zajedničko zaključavanje. Nemate uvjet zaključavanja ormarića s električnim prekidačem, ključa sklopke kao sklopke kolektivnog ključa, zaključajte u kutiji kolektivnog zaključavanja, prebacite vrata ormara na znak upozorenja.

Uputstva za izolaciju električne opreme.

Glavni prekidač napajanja glavno je mjesto zaključavanja opreme za električni pogon, a priključena upravljačka oprema poput prekidača za pokretanje / zaustavljanje polja ne može se koristiti kao točka zaključavanja. Ako je napon niži od 220 V, a napajanje je povezano utikačem, izvucite utikač može se smatrati učinkovitom izolacijom, kao što utikač nije na vidokrugu osoblja, mora biti zaključan u utikaču ili kotiranje Ako krug KORISTI način napajanja osigurača / releja na upravljačkoj ploči i ne može se zaključati, osigurač mora biti uklonjen i znak "opasan / zabranjen rad" mora biti obješen.


Hot Tags: Sigurnosna torba za zaključavanje struka

Pošaljite upit