sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Prenosna sigurnosna torba za alat Loto

Prenosna sigurnosna torba za alat Loto

Broj dela: LB02 P ersonalna torba za zaključavanje Sa ovom vrećicom za alat možete odabrati sigurnosne lokote i dodatke koji su vam potrebni. Napravite svoj LOTO proizvod Kit! Napravljeno odMade od trajne vodootporne najlonske tkanine。 Sa dva remena za nošenje i naramenicom. Može li znak napraviti na torbi za zaključavanje ...

Opis

Broj dela:   LB02, LB03

S sigurnosna prijenosna torba za zaključavanje

a) Napravljen je od izdržljive vodootporne najlonske tkanine.

b) Može li znak izraditi na površini torbe za zaključavanje.

c) Lakim ručnim kaišima i naramenicama.

 

Dio br.

Opis

LB0 2

350 mm (D) × 2 3 0 mm (V) × 2 1 0 mm (Š)

LB0 3

3 9 0 mm (D) × 2 9 0 mm (V) × 2 1 0 mm (Š)

Nakon inspekcije i održavanja, oni koji ne otključaju na vrijeme i utječu na proizvodnju, kritizirat će se i educirati za prvi prekršaj, a novčanom kaznom od 50 juana.


Oni koji ne ispitaju i odobre i potvrde u strogom skladu s ovim sustavom i otključaju uređaj nenormalno bez odobrenja, smatra se da su ozbiljno prekršili pravila i propise radne jedinice i bit će otpušteni. Ako je izazvana sigurnosna nesreća, poduzeće se otpušta i prebacuje na pravosudni organ radi ispitivanja pravne odgovornosti kako bi se nadoknadio gubitak koji je poduzeću nastala nesreća.


Ako neovlašteno dodjeljivanje sigurnosnih brava ne prouzrokuje posljedice nesreće, kaznit će se novčanom kaznom; ako su posledice nepoželjne, prestupnik će biti otpušten i prebačen na pravosudni organ radi istrage pravne odgovornosti.


Ko pozajmi ličnu bravu druge osobe, kaznit će se za prekršaj.


Ako čuvar ključa rezervne sigurnosne brave ne izvrši ili pravilno izvrši svoje dužnosti, uzrokujući gubitak rezervnog ključa bez štetnih posljedica, naći će se jednom i novčano će mu biti izrečena novčana kazna; Ako se rezervni ključ koristi za ilegalno otključavanje ključa, čuvar ili otključavač kažnjava se novčanom kaznom. Ako se rezervni ključ koristi za ilegalno otključavanje ključa i prouzrokuje nesreće ili štetne posljedice, skrbnik i osoba zadužena za administrativni odjel odgovorni su za upravljanje, a korisnik snosi pravnu odgovornost.


Ko ukloni table za upozorenje za energiju bez odobrenja, kazniće se novčanom kaznom.


Ako nadređena jedinica zapovjednika prekršaja ne kažnjava zapovjednika prekršaja, ona će, u skladu s aktom zaštite zaštite od kršenja pravila i propisa i discipline, demontirati osobu zaduženu za jedinicu i istražiti osobu zaduženu za jedinica za administrativnu odgovornost.


Specijalno dizajnirana prema vašim posebnim zahtjevima, naša prijenosna sigurnosna loto torba za alat koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene prijenosne sigurnosne loto torbe za alat proizvedene u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: proizvođači prijenosnih sigurnosnih loto torbica za alat Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit