sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosnu kesu

Sigurnosnu kesu

Dio ne.: LB51 Sigurnosnu kesu a) napravljena od trajne vodootporne tkanine. b) Svetloteška i laka za nošenje. c) može prilagoditi znak na površini.

Opis

Dio "ne": KG51

Safety torba

jeNapravljeno od trajnije vodootporne tkanine.

b) Svetloteška i laka za nošenje.

c) može prilagoditi znak na površini.

 

Dio ne.

Opis

KG51

200Mm (L)120Mm (H)75Mm (W)

Upravljanje sigurnosti PSM-procesima

Za razliku od tradicionalnog upravljanja sigurnosti, upravljanje procesima za bezbjednost (PSM) ima za cilj spriječiti i ublažavanje slučajnih sredstava za obradu procesa (ili energetike). Materijalni materijali (ili energetski) slučajni otpust, iako se desio u procesu proizvodnog uređaja za proizvodnju materijala, ali razlog može uključivati izbor rute za proces, tehnološki dizajn, izbor, nabavka, instalacija, inspekcija i prihvatanje, planiranje, proizvodnja i vanredne situacije, popravka, poput promjena faze, skoro uključuje sve odjele u okviru kompanije, na primjer, viši menadžment, inženjering, nabavke, proizvodnju, održavanje, obuku, tehnologiju , sigurnost, itd. Može se reći da upravljanje sigurnosti procesa uključuje široku lepezu poena, dužinu linije. I skrivena opasnost od sigurnosti procesa je duboko skrivena, bilo koja veza u problemu, može izazvati nesreću u procesu sigurnosti. Trenutno nema sistema sigurnosnog upravljanja u cilju sprječavanja nezgoda u procesu sigurnosti, tako da je potreban sistem za postizanje tog cilja.

Upravljanje osiguranjem (PSM) sastoji se od sljedećih 12 elemenata:

Obrađujemo informacije o sigurnosti

Analiza Hazard procesa

Operativne procedure

Dozvola za operaciju

Promijenite upravljanje

Provjera sigurnosti prije vožnje

Mehanički integritet

Incident/incident upravljanje

Upravljanje izvođača radova

Hitni odgovor

Trening

Usklađenost revizije

Iznad dvanaest upravnih elemenata su povezana cela. Putem provedbe upravljanja procesom sigurnosti (PSM), preduzeća mogu poduzeti djelotvorne upravljanje i tehničke mjere za potencijalne opasnosti procesa i rizike objekata za obradu i upravljanje, tako da se unaprijedi nivo upravljanja sigurnosti u procesu.

Hot Tags: Sigurnosnu kesu

Pošaljite upit