sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Mala torba za alat

Mala torba za alat

Dio ne.: LB41 Sigurnosni prijenosni ruksak a) napravljena od trajne vodootporne tkanine. b) laka i laka za nošenje ili nošenje. c) može prilagoditi znak na površini.

Opis

Dio "ne": KG41

Safety prenosni ruksak

jeNapravljeno od trajnije vodootporne tkanine.

b) laka i laka za nošenje ili nošenje.

c) može prilagoditi znak na površini.

 

Dio ne.

Opis

KG41

240Mm (L)160Mm (H)100Mm (W)

HAZOP-Hazard i operativna analiza

Čvor jedinice: prema različitim procesima, tradicionalna podjela s glavnim materijalom, jer se jezgro može usvojiti u Evropi, ili podjela s odjelom za obradu kao jezgra koja je zadnjih godina popularna u Kini. Čvor je prisilni rezanje procesa za pogodnost HAZOP analize. Dok je HAZOP analiza pogodna, nema sveukupnog gledišta u analizi.


Odabir devijacije: empirijski metod (odnosno sklonost devijaciji blizu posljedica) je kombiniran tradicionalnom metodom (preferiranje za devijaciju blizu uzroka). Za kontinuirane procese, 18 zajedničkih devibi koje se moraju analizirati i 24 zajedničke devije koje se moraju analizirati za međumitširane operacije su izabrane. Sve vodeće riječi i parametri u potpunosti se kombiniraju, a 124 odstupanja koja se trebaju analizirati su pribavljeni kao dodaci, koji ne samo garantiraju kvalitet analize, nego i unaprjeđivanje efikasnosti, a u isto vrijeme garantiraju sveukupni nivo analitičara.


Zato, pretraga: sumiramo uzroke zajedničkih devizacija. Kako bi osigurali kvalitet analize, formulisati 8 principa za pretragu. U principu 8, postoji garancija da će početni uzrok (nekad nazvan trenutačni uzrok) biti pronađen, ali postoji i garancija da će se nekim posebnim slučajevima biti omogućeno kao uzrok, te da će se u toj analizi odraziti i posredni događaji.


Pretraga posljedica: da bi se osigurala kvalitet analize, 9 principa pretrage je formulirano. U principu 9, on se predviđa da će se konačne nepovoljne posljedice pronaći, a posredni događaji se mogu koristiti kao posljedice u nekim posebnim slučajevima. Također, u principu 9, on je predviđen kada treba analizirati posljedice zaštite mjera nakon aktiviranja, poput otcijepa sigurnosnog zaliska i interloske akcije.


Mjere zaštite: da bi se osiguralo kvalitet analize, mjere zaštite su formulirane tri principa, kako se uvelo koncept nezavisnog zaštitnog omota (IPL), a administrativne mjere se mogu koristiti kao mjere zaštite, a taj alarm se može koristiti kao mjere zaštite. Izbjegavajte mjere zaštite samo pogledajte broj kvalitetnih problema.


Procjena rizika: metoda analize omota zaštite je korištena u procjeni frekvencije nezgoda u scenarijima nesreće, tako da bi se obezbijedila preporuka timu da odluči da li su rizici prihvatljivi.


Predložene mjere: garantiraju kvalitet analize, formulirati mjere za četiri principa, pravila djelotvorne prijedloge i mogući djelotvoran prijedlog, razlika između propisa u kojoj se mora koristiti odvojen sloj kao sugestija, također se određuje kad treba poduzeti administrativne mjere kao savjet, kako bi se osiguralo da nakon predložene mjere za provedbu mogu smanjiti rizik na prihvatljiv nivo.

Hot Tags: Mala torba za alat

Pošaljite upit