sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tagout komplet za zaključavanje

Tagout komplet za zaključavanje

Broj dela: LG51 Električni komplet za zaključavanje a) Napravljen od trajne vodootporne najlonske tkanine. b) Lagana i laka za nošenje ili nošenje. c) Nošenje sve odgovarajuće sigurnosne sigurnosne opreme male veličine.

Opis

Torbica za zaključavanje električara

Broj dijela: LG51

a) Napravljeno od izdržljive vodootporne najlonske tkanine.

b) Lagan i lak za nošenje.

c) Nošenje sve odgovarajuće sigurnosne sigurnosne opreme male veličine.

Uključujući:

1.Lockout torba (LB51) 1PC;

2.Sigurnosni lokot (P38S) 2PCS;

3. Oznaka za zaključavanje (LT03) 2PCS;

4.Lockout hasp (SH01) 2PCS;

5. vrpca 2komKVALIFIKACIONI CERTIFIKAT

201812271427278040573_03

IZLOŽBA

Profesionalni proizvođač Lockout& Tagout

Svake godine sudjelujemo na mnogim sajmovima, kao što su A + A u Njemačkoj, Intersec u Dubaiju, Safety in Action Sydney i Suntec Singapur itd. Dobrodošli da nas posjetite ako ste i vi'


Relativno gledano, negativne informacije o nesrećama lakše se pamte i vjerovatnije utječu na odluke. Stoga, umjesto da naučimo kako uspjeti u provedbi LOTO projekta, bolje je razmisliti o tome kako izbjeći razloge koji dovode do neuspjeha implementacije LOTO-a i izbjeći pad u GG; sigurnosna zamka&;. Izbjegavanje&"sigurnosna zamka GG"; zahtijeva donošenje ključnih operativnih odluka.
Ključne odluke za LOTO projekte 1


Odluka o ključnoj akciji 1: jedna osoba, jedna brava - kako bi se izbjegla zabuna među operaterima oko lične odgovornosti provođenja sigurnosnih mjera


Kada je opasna energija opreme ili mašine zaključana, može se utvrditi da je nesigurno stanje predmeta prihvatljivo ili nisko rizično iz perspektive procjene rizika. Ključ ili potreba za povratkom na&"osoba GG"; u upravljanju sigurnošću ključni faktori, kao vrsta inženjerske kontrole koja znači LOTO administrativne mjere upravljanja sigurnošću, odlučuju da li izvršava ključ uspjeha ili se trebaju osloniti na ljude, ako će kompanija biti na početku implementacije od LOTO brave jednak je svim zahtjevima za LOTO, LOTO će polako biti marginaliziran, a kako je priroda imovine velike, vidite bravu vrata, ako možete, sve dok je netko zaključan pa može biti novak ili pomoćni posao, tako da, LOTO, sigurnosne mjere za izvršavanje individualne odgovornosti ne mogu se odraziti na proizvodnju.


Jednom kada sam otišao u fabričku reviziju zatekao sam glavno održavanje tokom održavanja mašine koja nije dovršila LOTO postupak, on je bio suspendiran nakon što su se popravni radovi okrenuli njegovim pomoćnim radnicima da zaključaju i zaključaju, a pomoćni radnici don' t znajte gdje je brava, mora biti obješen na kontrolnoj ploči ili arku za distribuciju energije, to je duboko zabrinuto. Da li se to tebi dogodilo?


Još jedno pitanje je izbor brava. Neke kompanije odaberu nasumične serije brava za pripremu LOTO-a. Možda je brava ista kao brava na vratima ili ormariću za kupaonicu nečijeg&# 39. Nije apsolutno neizvodljivo, ali na poduzeće će imati veliki utjecaj obratiti pažnju na atmosferu sigurne proizvodnje. LOTO je vrlo profesionalna stvar. Ako očekujemo da ljudi posvete dovoljno pažnje profesionalnosti tvrtke LOTO&# 39, trebamo profesionalne brave za pomoć. Na primjer, brave koje je preporučio bivši američki predsjednik Barack Obama profesionalnije se bave kvalitetom rada LOTO GG-a od istih brava.

Specijalno dizajniran u skladu s vašim posebnim zahtjevima, naš komplet za zaključavanje markera koji je izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođenog kompleta za zaključavanje oznaka izrađenog u Kini po povoljnoj cijeni u našoj tvornici, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: komplet za zaključavanje, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit