sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
64 Stanica za zaključavanje upravljanja katancima

64 Stanica za zaključavanje upravljanja katancima

Broj dela: LK04 stanica za zaustavljanje upravljanja a) Izrađena od čelične ploče za obradu plastike za prskanje na visokoj temperaturi. b) S 32 polozaja katanca, svaka pozicija katanac može objesiti 2 lokota ili lopatice. c) Moguće je prilagoditi veličinu i specifikacije. "Tri koraka" da učinite ...

Opis

Broj dela:   LK04

Stanica za zaključavanje upravljanja

a) Izrađene od površinske čelične ploče za obradu plastike za prskanje plastike .

b) S 32 polozaja katanca, svaka pozicija katanac može objesiti 2 lokota ili lopatice.

c) Moguće je prilagoditi veličinu i specifikacije.

 

Dio br.

Opis

LK04

450 mm (Š) × 600 mm (V) × 85 mm (D)

Program izolacije hemijskih postrojenja 1

Plan izolacije hemijske energije (Energy IsolationPlan, EIP) optužen je za proizvodnju svih opasnih izvora energije, kao što su područje održavanja radi sprječavanja proizvodnje, izgradnje, održavanja, održavanja strojeva ili opreme ili se preobrazba projekta dogodila tijekom kojih može prouzrokovati osobne ozljede ili profesionalnu bolest slučajnog prenosa, pokretanja ili naglog oslobađanja energije, curenja energije, poput požara ili eksplozije.

Obično su izvori energije u kemijskim postrojenjima električna energija, hemijska energija, dinamička energija, blistava energija, plinska energija, toplotna energija, hidraulička energija, potencijalna energija i tako dalje.

Za svaki određeni proces popravke cjevovoda, opreme ili instrumenata ili radova na obnovi ili obnovi, razviti razuman i cjelovit plan izolacije energije, može učinkovito kontrolirati slučajno ispuštanje potencijalnih opasnih izvora energije, zaštititi sigurnost osoblja i opreme kompanije.

Da bismo napravili dobar energetski plan izolacije, moramo krenuti od tri faze: pripreme, planiranja i provođenja.

Pogon

U ovoj fazi administrativno osoblje postrojenja za proizvodnju hemijskih procesa priprema plan energetske izolacije u skladu sa sadržajem i obimom održavanja ili projekta. Osoblje na administrativnom području mora proći obuku i ispitivanje postupaka planiranja energetske izolacije, te biti upoznato sa protokom procesa, proizvodnim točkama rada i ostalim izvorima energije u procesnim cjevovodima.

Osoblje područja izolirati opremu, cjevovode ili instrumente za pripremu planova čišćenja, obrade čišćenja. Prema karakteristikama, temperaturi, pritisku i štetnosti zaostalih materijala i kemikalija u procesnoj opremi, plan čišćenja mora detaljno opisivati i regulirati siguran prijenos, ublažavanje i odvodnjavanje zaostalih materijala i plan čišćenja.

Plan čišćenja mora biti detaljan standardni postupak rada, uključujući posebne postupke, sigurnosne zahtjeve za zaštitu i postupke i standarde nakon čišćenja prilikom čišćenja procesne opreme i ostataka materijala na cjevovodu na licu mjesta.

Ako je procesni medij procesne opreme i cjevovoda zapaljiv, eksplozivan, toksični i štetne hemikalije, očišćena procesna oprema i cjevovodi trebaju izmjeriti minimalnu granicu eksplozivnosti i toksičnost zaostalih ostataka kroz detektor LEL (Donja ograničena LEL) i detektor PID VOC na osigurati siguran rad.

Naravno, o konačnom planu čišćenja moraju u potpunosti da se raspravljaju od strane okružnih operatora i da ih odobre regionalni supervizori prije implementacije i primjene.

Provedba cjelovitog i razumnog plana čišćenja ključni je faktor za učinkovito čišćenje zaostale energije u procesnoj opremi i cjevovodima u operativnom području, koje mogu temeljito ili u najvećoj mjeri očistiti zaostale procesne materijale i kemikalije i osigurajte sigurnost područja remonta.


Hot Tags: 64 Stanica za zaključavanje upravljanja katancima

Pošaljite upit