sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kombinacija 20 Lockout Lockout Stanica za zaključavanje

Kombinacija 20 Lockout Lockout Stanica za zaključavanje

Broj dela: LS02 Ploča za zaključavanje sa 10 zaključavanja Materijal ovog glavnog poklopnog katanca postaje izdržljiv i jak PC. Ima jednodijelni dizajn koji je vrlo prikladan za upotrebu u odjelima. Maksimalni kapacitet može sadržati 20 komada sigurnosnih lokota, 2 komada sigurnosnih lokota i nekoliko oznaka i kabela ....

Opis

Broj dela:   L S02

Stanica za zaključavanje sa 10 zaključavanja

a) Napravljen od inženjerskog plastičnog računara.

b) To je jednodijelni dizajn, s poklopcem koji se može zaključati. Može smjestiti lokote, hasp- ove, oznake zaključavanja   itd.

c) Postoji sigurnosna ručica za zaključavanje koja se može zaključati radi ograničavanja pristupa ovlaštenim zaposlenicima.

 

Dio br.

Opis

LS01

406 mm (š) × 315 mm (v) × 65 mm (d)

LS0 2

558 mm (Š) × 393 mm (V) × 65 mm (D)

LS0 3

558 mm (Š) × 393 mm (V) × 65 mm (D)3

LTTLockout test program za testiranje

1. Svrha: zaštititi zaposlene od štete od energije pohranjene u mašini.

2. Područje primjene: treba kontaktirati ili raditi u blizini mašine ili opreme sa ili pohranjenom energijom.

3. Definicija: napajanje treba zaključati prije instalacije / održavanja / podešavanja / pregleda / čišćenja opreme. Kad se napajanje ne može zaključati, hangtag treba upotrijebiti da naznači da su radovi na održavanju u tijeku.

4. Zaključavanje: zaposlenici dodaju alate poput brave strojevima ili instrumentima s energijom, tako da ih se ne može slučajno aktivirati.

5. Oglas: kada stroj ili instrument ne mogu ili nisu pogodni za metodu "zaključavanja", objesite karticu s opasnom slikom ili tekstualnom oznakom pored stroja ili instrumenta s energijom kako bi podsjetili zaposlenika na relevantnu opasnost.

6. Ovješena oprema: oprema je zatvorena radi održavanja, poboljšanja i drugih svrha, takva oprema treba biti zaključana i popisana.

Koncesionari: grupa zaposlenika koja je pravilno obučena i razumije pravilnu provedbu LTT procedura.

Pogođeni zaposlenici: na neke zaposlenike koji rade u blizini uređaja koji će izvoditi "LTT" program može utjecati uređaj, ali nisu prepoznati i dozvoljeno im je da rade program "LTT".

Nema energetskog stanja: stanje energije u kojoj se oslobađa sva pohranjena energija u mašini, uključujući električno zaključavanje, mehaničko zaključavanje ili pričvršćivanje, itd.


Hot Tags: Kombinacija 20 Lockout Lockout Stanica za zaključavanje

Pošaljite upit