sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kombinirana napredna sigurnosna stanica za zaključavanje

Kombinirana napredna sigurnosna stanica za zaključavanje

Broj dela: LS13 kombinirana stanica za zaključavanje a) Izrađena od inženjerskog plastičnog PC-a. b) To je jednodijelni dizajn, s poklopcem koji se može zaključati. c) Može smjestiti nekoliko lokota, hasp-a, tagout-a i mini zaključavanja itd. d) Postoji zaključana kombinacija rupa za zaključavanje da biste zaključali radi ograničavanja pristupa ovlaštenom ...

Opis

Broj dela: LS13

Kombinacija zaključavanja mini zaključavanje blokade mini blokade

a)       Napravljen od inženjerskog plastičnog računara.

b) Ovisno o komadu, imati poklopac za zaključavanje.

c)       Može da primi lokote, brodove, oznake i mini zaključavanja itd.

d)      Postoji kombinacija zaključanog otvora za zaključavanje da biste ograničili pristup ovlaštenim zaposlenicima.

e)       Ukupna veličina: 520 mm (Š) x631 mm (H) x85 mm (D)

 

Dio br.

Opis

LS13

Može primiti 40 lokota i mini zaključavanja.
Rješenja za zaključavanje blokade

Opšti zahtjevi

Lockout tagout je sistematsko rješenje koje uključuje sljedeće elemente da bi se osigurala efikasna zaštita:

Sva ispitivanja opasne energije;

Identifikacija uređaja za izolaciju energije;

Izbor i nabavka zaštitnih materijala i hardvera;

Dodjela odgovornosti i odgovornosti;

Utvrđivanje isključenja, onesposobljenosti i slijeda pokretanja;

Pismene radne procedure za stroj;

Obuka osoblja;

Revizija elemenata rješenja

Ako uređaj za izolaciju energije može biti zaključan, treba ga zaključati, osim ako korisnik ne može dokazati da samo shema uvrštavanja pruža efikasnu zaštitu osoblju. Uređaj za izolaciju energije može se zaključati ako je opremljen kopčom ili dodatnom konstrukcijom koja se može zaključati ili ako ima ugrađeni mehanizam za zaključavanje. Uređaj za izolaciju energije također se može zaključati ako ga nije potrebno ukloniti, obnoviti ili zamijeniti ili trajno promijeniti sposobnost upravljanja energijom. Uređaj za energetsku izolaciju također se može zaključati ako ne zahtijeva demontažu, ponovnu izgradnju ili zamjenu energetske izolacije s punim radnim vremenom ili trajno mijenjanje mogućnosti upravljanja energijom.

Ako uređaj za izolaciju energije ne može biti zaključan, a rezultati procjene rizika pokazuju da je to izvedivo, shema uvrštavanja može se usvojiti.

Ako uređaj za izoliranje energije koji se može zaključati, KORISTI uređaj s oznakama, uređaj s pločicama mora biti povezan na isti položaj kao i uređaj za zaključavanje, a korisnik mora potvrditi da plan oznaka postiže efikasnu razinu sigurnosti.

U potvrđivanju efikasne razine sigurnosti postignute shemom uvrštavanja, korisnik mora potvrditi potpunu sukladnost sa svim odredbama ovog standarda koji se odnose na popis. Dodatne mjere zaštite uključuju, ali nisu ograničene na, uklanjanje izoliranih elemenata kruga, blokiranje upravljačkih prekidača, otvaranje dodatnih uređaja za isključivanje ili uklanjanje nosača ventila kako bi se smanjila vjerojatnost neočekivanog porasta energije.


Hot Tags: Kombinirana napredna sigurnosna stanica za zaključavanje

Pošaljite upit