sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključajte cijenu stanice za oznake

Zaključajte cijenu stanice za oznake

Broj dela: LS51-56 Lockout stanica a) Napravljena od Chevron ploče, PVC-a i legure aluminijuma. . b) Kontura sjene pogodna je za inventar i skladištenje. c) Sjene su indikatori statusa koji jasno pokazuju koji se dio opreme koristi. d) Može prilagoditi dizajn i logotip itd.

Opis

Br. Dijela: LS51-56

Lockout Station

a) Napravljen od Chevron ploče, PVC-a i legure aluminijuma. .

b) Kontura sjene pogodna je za inventar i skladištenje.

c) Sjene su indikatori statusa koji jasno pokazuju koji se dio opreme koristi.

d) Može prilagoditi dizajn i logotip itd.

Br. Dijela

Opis

LS51

280 mm (Š) * 400 mm (V)

LS52

360 mm (Š) * 540 mm (V)

LS53

660 mm (Š) * 520 mm (V)

LS54

800 mm (Š) * 650 mm (V)

LS55

1220 mm (Š) * 800 mm (V)

LS56

1220 mm (Š) * 800 mm (V)

LS56-1

Koraci za energetsku izolaciju

Primopredaja posla:

1. Kada posao nije završen tokom smjene, kolektivna brava, pojedinačna brava i&"Opasnost!" Nema operacije" naljepnica se ne može dodirnuti. Nasljednik prvo mora zaključati zbirnu bravu svojom ličnom bravom prije nego što smjena može ukloniti svoju ličnu bravu.

2. Kada osoba zadužena za rad podređene jedinice ili osoba odgovorna za lokaciju građevinske jedinice preuzme smjenu, osoba zadužena za zamenu snosi odgovornost zaključavanja. Potrebno je provjeriti tekuće postupke zaključavanja i ponovo provjeriti listu izolacije energije kada je smjena gotova.


Ostali zahtjevi

1. Ne zaključavajte filter prilikom čišćenja ekrana i izvršite jednu operativnu karticu postupka.

2.1.0MPa i ispod ispravljanja grijanja, radni predmeti za uklanjanje curenja ne mogu se zaključati, odgovarajući postupci inspekcije i održavanja.

3. Slijepa ploča, slijepa prirubnica i čelični čep trebaju se koristiti za blokiranje drenaže i vodice odvodnje sistema opasnih medija.

4. Za one koji utječu na sigurnost, normalan rad, odlaganje u slučaju nužde i druge neprikladne vodice za odvod, postavite knjigu postolja, objesite znak za zaustavljanje na ventil i dodajte olovnu brtvu i provedite vanjsko upravljanje curenjem prema'&"; Propisi o upravljanju statičkim zaptivanjem GG";

Ostali zahtjevi

Dokument formiran:

1. Lista energetskih izolacija procesnog sistema. Pritvorska jedinica: teritorijalna jedinica; Period skladištenja: 1 godina.

2. Sigurnosna brava / knjiga izdavanja / zaključavanja računa. Pritvorska jedinica: teritorijalna jedinica; Period skladištenja: 1 godina.

3. Knjiga sigurnosnih brava / pozajmica brave. Jedinica skrbništva: Jedinica ovisnosti: Period skrbništva od 1 godine.

4. Kolektivna brava i pripremite račun za ključ trudnoće. Jedinica skrbništva: Jedinica ovisnosti: Period skrbništva od 1 godine.

5. Knjiga upravljanja slijepim pločama. Jedinica starateljstva: Jedinica zavisnosti: Period skrbništva od 4 godine.

6. Obrazac zahtjeva za blokiranje slijepe ploče. Jedinica skrbništva: Jedinica ovisnosti: Period skrbništva od 1 godine.

7. Pumpa i blokada slijepe ploče. Jedinica skrbništva: Jedinica ovisnosti: Period skrbništva od 1 godine.

8. Knjiga slijepih prirubnica Skrbnička jedinica: Jedinica ovisnosti: Skrbnički period od 4 godine.

9. Knjiga za blokiranje žice. Jedinica starateljstva: Jedinica zavisnosti: Period skrbništva od 4 godine.

Specijalno dizajnirani u skladu s vašim posebnim zahtjevima, naša stanica za zaključavanje s oznakama izrađena od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodajnu prilagođenu cijenu stanice za zaključavanje, izrađenu u Kini, po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: zaključajte oznaku cijena stanice, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit