sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto zaključaj oznaku na stanici

Loto zaključaj oznaku na stanici

Dio ne.: LS14 kombinirana stanica a) napravljena od inženjerske plastične PC-a. b) to je samo jedan dizajn, sa prekrivom za zaključavanje. c) može da ujedini nekoliko brava, hasp, tagvan i mini blokada itd. d) postoji lokot kombinacija lokatne rupe za zaključavanje u cilju ograničavanja pristupa autorizacijama...

Opis

Dio ne.: LS14

Oznaka združene stanice.

je      Oklop stanice je napravljen od PC-a, bazni odbor je napravljen od ABS.

b      Jedan dizajn sa naslovkom na bravu.

c      Sadrži brave, ose, tagouts i mini blokade.

d     Brava koja je bila zaključana da bi se zaključala u dozvoeni pristup ovlašćenim radnicima.

e      Ukupna veličina: 520mm (W) x631mm (H) x85mm (D)

 

Dio ne.

Opis

LS14

Može primiti brojne oznake.

1

Odgovornosti i autoriteta


1 svaka jedinica


Odgovorni za upravljanje i održavanje u skladu sa ovim procedurom.


Ministarstvo upravljanja QHSE


Odgovoran za pružanje savjeta, podrška i pregled.


Odgovorno osoblje područja opreme


Odgovorni za informiranja osoblja o izolaciji energije i osiguravaju da osoblje pravilno zaključa; Odgovoran za pravljenje izoliranih planova, rezanje energije, i održavanje sigurnosti cijele oblasti opreme; Popunite energetski oblik u karantinu u skladu sa stvarnoj situaciji, i Recikliraj znak za vezu nakon operacije.


4 osoblje


Slijedite ispravne procedure za Lockvan/Tagvan, test i otključavanje; Imate pravo zatražiti inspekciju i verifikaciju mjera izolacije i mjere izolacije, te dodati neophodne mjere izolacije; Postavite bravu i označite na pravilan položaj i Sačuvajte sigurnosnu bravu.

pet starateljstva.


Određen i ovlašten od strane osobe koja je zadužena za područje opreme; Odgovoran za praćenje primjenu šeme izolacije energije; Odgovoran za nadgledanje sigurnosti zone tokom procesa izolacije energije; Odgovoran za sigurnosnu inspekciju radno mjesto i izoliranost opreme nakon izolacije, prijavite se osobi koja je zadužena za područje opreme nakon što potvrdi sigurnost na gradilištu, nadgleda uklanjanje i oporavak brava i etiketa.

Posebno dizajnirane prema vašim specijalnim zahtjevima, naš loto je zaključao oznaku na stanici koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljači proizvoda iz Kine-LOCKEY. Dobrodošli ste na veleprodajnu loto bravu u Kini po jeftinoj cijeni sa našom fabrikom, a nudimo i besplatan uzorak.
Hot Tags: loto zaključavaju proizvodnju proizvođača u Kinu, dobavljače, fabriku, veleprodajnu, jeftinu, cijenu, napravljene u Kini, besplatan uzorak.

Pošaljite upit