sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tag Mini Lockout Combined Lockout Station

Tag Mini Lockout Combined Lockout Station

Kataloški broj: LS15 Tag Mini Lockout Kombinovana stanica za zatvaranje a) Napravljena je od inženjerskog plastičnog računara. b) Dizajn jednog dela, sa poklopcem za zaključavanje. c) Može primiti nekoliko katanac, hep, tagout i mini lockout itd. d) Postoji kombinacija blokade za zatvaranje za zaključavanje kako bi se ograničio pristup ...

Opis

Kataloški broj: LS15

Tag Mini Lockout Combined Lockout Station

a)       Napravljen od inženjerske plastike.

b)       Dizajn jednog dela, sa poklopcem za zaključavanje.

c)       Može primiti nekoliko katanac, hep, tagout i mini lockout itd.

d)      Postoji kombinacija kombinovane ključavnice za zaključavanje koja se može zaključati kako bi se ograničio pristup ovlašćenim zaposlenima.

e)       Ukupna veličina: 520mm (Š) x631mm (H) x85mm (D)

 

Dio br.

Opis

LS11

Može primiti 60 katanci.

LS12

Može primiti 40 katanci, 8 isps i oznake.

LS13

Može primiti 40 katana i mini lockouts.

LS14

Može primiti određeni broj oznaka zaključavanja.

LS15

Može prilagoditi broj tagouts i mini lockouts.

LS16

Može da primi 20 katanci i 2 pisma.Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naša kombinirana blokada stanice   koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođenu 4 blok ključavničku stanicu napravljenu u Kini po jeftini cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatni uzorak.

Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naša oznaka mini lockout kombinovana blokada stanice koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste na veleprodajnu prilagođenu oznaku mini lockout kombiniranu blokadu stanicu napravljenu u Kini po jeftini cijeni sa našom tvornicom, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: tag mini lockout kombinovani proizvođači lockout stanica Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit