Groupbox Lockout

Groupbox Lockout
Detalji o proizvodu

Br. dijela: LK02

Grupa Lockvanjska strana Box

Isključenje lokot za pohranu kutija su odlično rješenje za odvajanje energetske točke kada se veliki tim radi. Koristeći groupbox lockout drastično smanjujete količinu brave potrebne za posao, ograničenje težine na svaku točku energiju eliminirajući hasps, i pruža brzi pregled koji još uvijek radi bez da svaki energetske točke.

Naš groupbox lockout sastoji od trajnih plastificiranog čelika. Ovo isključenje lokoti za pohranu kutija ima osnovnu isključenje rupe na sebi, što znači da može biti otvoren samo majstor lokot je uklonio majstor osoba. To je engleski znakove upozorenja na obično je "mehanizam za sigurnost". Smo pružiti OEM proizvodnja usluga, što znači dizajn naljepnice može biti posebno izrađena. Ovaj komplet za prijenosni metalni isključenje može smjestiti do 13 radnika sa je majstor odgovorna osoba. Ako želite više osoba da Zaključava ovaj okvir, sigurnost isključenje hasps može se koristiti također.

Stavka

Opis

Veličina

LK02

12 točaka zaključavanja sa majstor lokot

L23.3 cm × W19. 5 cm × H9. 5 cm

Posebno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naša grupa isključenje okvira izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača isključenje proizvoda u Kini - lockey je. Vi ste dobrodošli u veleprodajnim prilagođene grupe isključenje okvir napravljen u Kini po povoljnim cijenama uz našu tvornicu, a također nudimo besplatan uzorak.

Upit