sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Prijenosni čelični sigurnosni pretinac Loto Group Lockout

Prijenosni čelični sigurnosni pretinac Loto Group Lockout

Broj dela: LK 02 P ortable Group Lock Box a) Napravljen od čelične ploče za obradu od plastike za visoku temperaturu i najlonske ručke od nehrđajućeg čelika. b) Nekoliko osoba može istovremeno zaključati važne dijelove, može smjestiti 1 3 lokota. c) Može se koristiti kao mini prijenosni ormarić za zaključavanje, može ...

Opis

Broj dela:   LK 02

P ortable Group Lock Box

a) Napravljena od površinske plastične ploče za prskanje od plastike od čelika i najlonske ručke od nehrđajućeg čelika .

b) Nekoliko osoba može istovremeno zaključati važne dijelove, može smjestiti 1 3 lokota.

c) Može se koristiti kao mini prenosivi blokator, može smjestiti nekoliko tagout, hasp,   mini zaključavanje itd.

d) Poruka na etiketi na engleskom jeziku. Ostale jezike možete napraviti po narudžbi .

e) Bore se zatvorio s nadzorničkom bravom.  

 

Dio br.

Opis

LK 02

veličina:   230 mm (Š) × 155 mm (V) × 90 mm (D)


1

Zahtevi menadžmenta

Zahtjev: prije remonta procesne opreme ili dalekovoda, ovlašteni operator treba isključiti prekidač napajanja i zaključati ga bravom. Ako zaključavanje nije izvedivo, na održanoj opremi mora biti prikazano kako bi se pokazalo da je oprema u popravku. Izuzeci: u kontroli samo jednog izvora utičnice nije moguće zaključati, već moraju navesti tugu; U uklanjanju pogrešaka opreme ili opreme, ako je napajanje električnom energijom potrebno, ne može se zaključati, ali mora biti naveden, a čuvar na licu mjesta nadzirati.

Ako je potrebno odvojiti dio za održavanje od opreme, potrebno je prekinuti vezu između dijela za održavanje i opreme, kao što je uklanjanje prijenosnog remena, lanca, priključnog vratila i drugih pogonskih uređaja koji prenose snagu.

Kada kupujete novu opremu, kupite uređaje koji se mogu zaključati.

Brave: brave za održavanje uključuju katanac i poroznu ploču za zaključavanje. Zaklone i pločice za zaključavanje čuvaju licencirani operateri. Brava može imati samo jedan ključ. Ako je u dizajnu održavanja uključeno mnogo osoblja, treba koristiti porozne ploče za zaključavanje.

Brava mora biti navedena istovremeno, upozoravajući drugo osoblje da ne uklanja bravu po volji.

Postavku Lockout tagout može ukloniti samo korisnik Lockout tagout-a, a ne drugi.

Kada mijenjate smjenu ili osoblje, zamjensko osoblje s pravom isključenja ne smije koristiti opremu i mašine koji napuštaju osoblje Lockout.

Kada se na zaključanoj ploči istovremeno koristi više zaključavanja / oznaka, to znači da na uređaju radi više ljudi. U ovom trenutku, osoblje koje unaprijed završi operaciju ne smije uklanjati druge katance bez odobrenja.

Kada vanjski dobavljač radi na mjestu kompanije i upotrebljava USES Lockout oznaku, zaposlenicima je strogo zabranjeno uklanjanje brave bez odobrenja.


Hot Tags: Prijenosni čelični sigurnosni pretinac Loto Group Lockout

Pošaljite upit