sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kutija za sigurnosno zaključavanje čelične grupe

Kutija za sigurnosno zaključavanje čelične grupe

Broj dela: LK 01 P ortable Group Lock Box a) Napravljen od čelične ploče za obradu od plastike za visoku temperaturu i najlonske ručke od nehrđajućeg čelika. b) Nekoliko osoba može istovremeno zaključati važne dijelove i može smjestiti 12 katanaca. c) Može se koristiti kao mini prijenosni ormarić za zaključavanje, može ...

Opis

Broj dela:   LK 01

P ortable Group Lock Box

a) Napravljena od površinske plastične ploče za prskanje od plastike od čelika i najlonske ručke od nehrđajućeg čelika .

b) Nekoliko ljudi može istovremeno zaključati važne dijelove, može smjestiti 12 do 13 karata.

c) Može se koristiti kao mini prenosivi blokator, može primiti nekoliko tagout-a, hasp-a,   mini zaključavanje itd.

d) Poruka na etiketi na engleskom jeziku. Ostali jezik može biti izrađen po mjeri .

 

Dio br.

Opis

LK 01

veličina:   230 mm (Š) × 155 mm (V) × 90 mm (D)

LK 02

veličina:   230 mm (Š) × 155 mm (V) × 90 mm (D)

2

1

Kućište primopredaje izlaza za zaključavanje

U procesu održavanja petrokemijske opreme, zbog ne u skladu sa zahtjevima "pravila upravljanja održavanjem sigurnosti opreme", dobro se rade u pripremnim radovima kao što su potvrda o sigurnosti preuzimanja prije održavanja opreme, prepoznavanje rizika od opasnog rada, isključenje Prilikom održavanja opreme i nejasne primjene grešaka u opremi, sve vrste sigurnosnih nesreća često se uzrokuju u postupku održavanja.

Proces nesreće:

Osoblje za vanjsko rukovanje otkrilo je da je vibracija pumpe velika i da je imao nenormalan zvuk. Sljedeća naredba bila je zaustavljanje pumpe za održavanje i prebacivanje pripravne pumpe. Vođa smjene organizira vanjske operatere da izvrše hlađenje i izolaciju tijela pumpe prije održavanja. Vanjski operator je obavijestio monitor da je pumpa na dnu kule bila izolirana i ispuštena. Sljedećeg jutra, prije smjene smjene, kada se vođa smjene susreo s vođom smjene u središnjoj kontrolnoj sobi, jednostavno je rekao dnu pumpi tornja p-100a o rješavanju problema, te rekao da je pumpa s donje kule sinoć ispraznila ulje. Kad tim smjene preuzme smjenu, vođa smjene izvršiće primopredaju bez problema s donjom pumpom primopredajnog tornja. Nakon završetka smjene, operater s prezimenom li došao je na uređaj za inspekciju patrole i pronašao ulje u korijenu izlazne cijevi ventila za prozračivanje p-1004a. Ako je utvrđeno da ventil za odzračivanje nije zatvoren, odzračni ventil treba zatvoriti. Operator je nakon pregleda utvrdio i da je ulazni ventil pumpe p-1004a zatvoren. Stoga je smatrao da bi rezervna pumpa trebala biti u normalnom stanju pripravnosti i što je prije moguće staviti u upotrebu. Pored toga, otvorio je i ulazni ventil pumpe. Kad je monitor smjene izdao obavijest o održavanju dozvole, monitor održavanja stroja primio je obavijest o održavanju i organizirao osoblje za održavanje. Osoblje za održavanje do održavanja na uređaju, prije održavanja više ne provjeravajte izolaciju crpke, otvorite poklopac crpke, izlijte vruće ulje iz vatre uzrokovane požarom.

Osnovni uzroci požarnih nesreća uglavnom uključuju sledeće aspekte:

1. Istraga nezgode pokazuje da je ulazni ventil pumpe otvoren, a ventil za odzračivanje je zatvoren. Ljuska pumpe je puna medija.

2. Kad se javi pumpa stroja za popravak grešaka i čeka popravku, ona ne izvršava upozorenje za isključenje blokade u strogom skladu s "propisima za upravljanje blokadom za održavanje opreme", zbog čega rukovatelj greškom otvori ulazni ventil. a da ne znamo da je opremi potreban popravak što je i jedan od indirektnih razloga ove nesreće.

3. Priručnik za rješavanje problema s opremom nije standardan, nije jasno, kada se kvara opreme pokreće, a ne provodi se u skladu s tvrtkom "sustav upravljanja sukcesijom tima", nadzornik smjene nije na sastanku prelaznog tima i kvara pumpe vrućeg ulja s donjim uljem, ali privatni tim i tim za sukcesiju, nakon završetka sukcesije, praćenje sukcesije bez prelaska i prelaska operativnog osoblja na posao, dovesti do operatera je također jedan od neizravnih uzroka nesreće.

4. Prema dosadašnjem iskustvu rada, rukovatelj je ilegalno otvorio ulazni ventil rezervne pumpe radi praktičnog rada, što je također uzrokovalo da je operator jedan od indirektnih uzroka nesreće.

5. U postupku ovog remonta, uvoz i izvoz mjera za "izolaciju" pumpe su nepropisni, izbor izolacije s ventilom, odsječeni procesni medij pumpe stroja i cjevovoda, je nestandardna mjera "izolacije". . Ako ventil procuri, prouzrokovat će curenje medija cjevovoda u tijelo pumpe.

6. Sustav upravljanja postupkom održavanja i održavanja nisu savršeni, a svijest o sigurnosti operativnog osoblja nije jaka. U procesu prijelaza, voditelj smjene izdao je obavijest o izdavanju dozvole bez potvrde inspekcije sigurnosti na licu mjesta. Za vrijeme operacije održavanja, osoblje za održavanje nije izvršilo identifikaciju rizika prije rada i dozvole za održavanje održavanja u klasi.

Otkrivenje:

1. Prema propisima za upravljanje Lockout oznakom za održavanje opreme, za opremu u nevolji, održavanje i popravak, na ploču se postavlja znak upozorenja da bi se oprema upozorila na nevolje, održavanje i popravak; Ventili opreme za blokiranje, uključujući onu koja se mora zatvoriti nakon postavljanja slijepih ploča (ili odvajanja cjevovoda), moraju biti zaključani katancima i lancima ili sličnim uređajima. Ploče upozorenja nisu dopuštene samo na ventilima.

2. Za vrijeme održavanja opreme strogo je zabranjeno izoliranje opreme i materijala cjevovoda ventilima, što je nestandardna mjera "izolacije". Prema regulativi upravljanja energetskom izolacijom, oprema u stanju održavanja mora biti odvojena slijepom pločom ili potpuno isključena. Konkretno, ako vruća tekućina može istjecati ili osoblje treba ući u opremu, moraju se primijeniti zahtjevi za ugradnju slijepe ploče ili odvajanje cjevovoda.

3. Kada tlak tekućine prelazi 600psi ili je temperatura blizu i iznad točke spontanog paljenja, ugrađuje se blok ventil i odzračni ventil, ne za izolaciju, već za sigurnu ugradnju slijepih ploča.

4. Ojačajte sukcesijsku upravljačku grupu, jasno "napravite", "pokupite" shvatite, za specifikaciju opreme, za otklanjanje problema kako biste bili sigurni da je, strogo zabranjeno privatno usmeno prenošenje, problemi s opremom moraju biti u jasnom pomaku sastanak tima i pismena primopredaja, dostavno osoblje koje svi jasno razumiju, sprečavaju propuste i kasnije ih prate, formiraju upravu zatvorene petlje.

5. Da biste poboljšali i primijenili sustav upravljanja sigurnošću održavanja opreme, obavite dobar posao identifikacije rizika i sigurnosnih mjera inspekcije i potvrde prije operacije održavanja, strogo je zabranjeno u operaciji održavanja bez dozvole za održavanje održavanja.

6. Poboljšati svijest zaposlenika o sigurnosti, radnoj odgovornosti i poboljšati poslovne vještine vezane za sigurnost. Prije operacije održavanja, strogo u skladu s „sustavom upravljanja sigurnošću održavanja opreme“, obavite dobar posao prije održavanja potvrde o sigurnosti prijenosa opreme, obavite dobar posao prije operacije identifikacije rizika od opasnosti, u skladu s operacijom održavanja dozvolu za popunjavanje i pažljivo na licu mjesta, kako bi se potvrdile mjere sigurnosti, sloj po sloj za provedbu točke, provođenje posebne odgovornosti.


Hot Tags: Kutija za sigurnosno zaključavanje čelične grupe

Pošaljite upit