sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Odjavite se oznakama sigurnosnog zaključavanja

Odjavite se oznakama sigurnosnog zaključavanja

Oznaka upozorenja o sigurnosti a) Napravljena od PVC materijala. b) Može se napisati izbrisljivom olovkom. c) Koristite sa lokotom da podsjetite da je uređaj zaključan i da se njime ne može upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

Opis

Broj dijela:LT01

Oznaka upozorenja o sigurnosti

a) Napravljeno od PVC materijala.

b) Može se napisati izbrisljivom olovkom.

c) Koristite sa lokotom da podsjetite da je uređaj zaključan i da se njime ne može upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

d) na oznaci,možete vidjeti “opasnost / ne raditi / oprez jezik upozorenja o sigurnosti, a takođe i GG" ime / odjel / datum&"itd. prazno da biste ga popunili.

e) Ostala formulacija i dizajn mogu se prilagoditi.

Br. Dijela

Opis

LT01

veličina:75mm(W)× 146mm(H)× 0,5 mm(T)

LT02

veličina:75mm(W)× 146mm(H)× 0,5 mm(T)

LT03

veličina:75mm(W)× 146mm(H)× 0,5 mm(T)


Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naše odjavne sigurnosne oznake za zaključavanje koje je izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođenih oznaka sigurnosne blokade odjave proizvedenih u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: odjavite se sigurnosnim oznakama zaključavanja, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit