sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Tag Lockout

Loto Tag Lockout

Sigurnosna oznaka upozorenja a) Napravljena od PVC materijala. b) Može se pisati olovkom za brisanje. c) Koristite katanac kako biste podsjetili da je uređaj zaključan i da se ne može njime upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

Opis

Broj dela:   LT01

Sigurnosna oznaka upozorenja

a) Napravljen od PVC materijala.

b) Može se pisati olovkom za brisanje .

c) Koristite katanac kako biste podsjetili da je uređaj zaključan i da se ne može njime upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

d) na oznaci,   možete vidjeti „opasnost / ne raditi / oprez sigurnosnog jezika upozorenja i takođe„ naziv / odjel / datum “itd. prazan da biste ga unijeli .

e) Druga formulacija i dizajn mogu se prilagoditi.

 

Dio br.

Opis

LT01

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

LT0 2

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

LT0 3

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

Neovlašteni ulazak u opremu

U svibnju 2003., regionalni operateri za adsorpciju, koji imaju tvornicu opreme za oblikovanje mjehura, pod uvjetom da nikoga ne saopštava, od žučne stanice do ljestvi ploče za adsorpcijsku ploču na stražnjem dijelu odgovarajućeg unutrašnjeg pora, postavili su za normalan rad opreme. prigušivač plijesni u glavi, nadzornici otkazivanja opreme otkrivaju alarm, nakon spašavanja nevaljane smrti, odvode ga u bolnicu.

Uzrok nesreće:

1. Ne obavještavajući nikoga, pokojni guo je spojio žučnu stanicu adsorpcijskog stroja na stražnji dio adsorpcijskog stroja i probio se u opremu za rad s poreza željeznih okvira s leđa na stražnjoj strani, što je rezultiralo da je glava bila srušena tokom vožnje plijesni i bio je neposredni uzrok nesreće.

2. Neizravni uzroci nesreće su slaba svijest o sigurnosti operatora, slab nadzor i upravljanje sigurnošću na licu mjesta i kašnjenje istrage i kažnjavanje nezakonitog rada.

Odgovornost za nezgodu:

1. nesreću je uzrokovao guov kršenje propisa, a on je žrtva nesreće i glavna odgovorna osoba za nesreću;

2. Osposobljavanje službenika za sigurnost ma nije bilo na mjestu, a situacija osoblja na licu mjesta bila je izvan kontrole, što je rezultiralo nesrećom. Da biste uklonili otpušteno liječenje, stavite veto na mjesečnu platu;

3. Nadgledati jia izgubio kontrolu nad zaposlenima, što je dovelo do nesreće, uklonio i otpustio jii i uskratio mjesečnu plaću;

4. Geng, šef odjela, odgovoran je za glavno rukovodstvo ako ne uspije na licu mjesta upravljati sigurnošću. Geng, šef odjela, je otpušten i otpušten.

5. Službenik za sigurnost podružnice gao mou odjela za sigurnost obrazovanja, na licu mjesta nadzor osoblja nije na mjestu, gao mou smijenjen s radnog mjesta i otpušten, veto na obradu mjesečne plaće.

6. Ministarstvo nezaposlenosti je nadležno za ministra Wang-a, ministar javnih preduzeća odgovoran je za rukovodeću odgovornost, daje administrativnu ekonomsku kaznu.

Upozorenje o nesreći

1. Operativno osoblje treba pod bilo kojim okolnostima raditi u skladu s pravilima i propisima i procedurama rada opreme i ne smije rizikovati.

2. U ovom slučaju, pravilo rada adsorpcijskog stroja trebalo bi prvo isključiti struju, a odgovorna osoba trebala bi biti odgovorna za nadzor na licu mjesta prije ulaska u interni rad uređaja. Guo nije radio u skladu s pravilima, u slučaju da nema struje, kako bi obavijestio bilo koga u opremu, što je rezultiralo nesrećom.

3. Sve bi jedinice trebale proučavati i poboljšati tehničke mjere za sprečavanje nezgoda, poboljšati suštinsku sigurnost visoke opreme sa aspekta opreme, objekata, tehnologije i tako dalje.

Hot Tags: Loto tag lockout

Pošaljite upit