sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznake za sigurnosno zaključavanje

Oznake za sigurnosno zaključavanje

Sigurnosna oznaka upozorenja a) Napravljena od PVC materijala. b) Može se pisati olovkom za brisanje. c) Koristite katanac kako biste podsjetili da je uređaj zaključan i da se ne može njime upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

Opis

Broj dela:   LT01

Sigurnosna oznaka upozorenja

a) Napravljen od PVC materijala.

b) Može se pisati olovkom za brisanje .

c) Koristite katanac kako biste podsjetili da je uređaj zaključan i da se ne može njime upravljati. Može ga otvoriti samo onaj koji ga zaključa.

d) na oznaci,   možete vidjeti „opasnost / ne raditi / oprez sigurnosnog jezika upozorenja i takođe„ naziv / odjel / datum “itd. prazan da biste ga unijeli .

e) Druga formulacija i dizajn mogu se prilagoditi.

 

Dio br.

Opis

LT01

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

LT0 2

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

LT0 3

veličina:   75 mm (Š) × 146 mm ( V) × 0,5 mm (T)

Oprema nije u redu

U julu 2006. godine, Yang Mou, radnik neke kompanije Qingdao, rastavio je mašinu za brizganje, da bi privatnim strujom pucao na grijaći prsten glave i prouzrokovao smrt jedne osobe.

Istorija nesreća:

Rukovatelj stroja za ubrizgavanje Yang kada pogodi, pogodi kalup, a zatim nađite majstora zhao, zhao sudac je oprema zaglavljena mlaznica, a zatim recite Yang mlaznicu. Prema propisima: rastaviti mlaznicu mora isključiti glavni izvor napajanja i njome treba upravljati profesionalni serviser; U slučaju da nije u skladu s odredbama o ukupnoj isključenoj struji, Yang će ukloniti grijaći prsten, rezultati kliješta cijevi dotakli su kabel napajanja zavojnice, Yang je pao na zemlju, spašavanje nevaljanih.

Uzrok nesreće:

1. Glavni razlog nesreće je taj što tehnolog nezakonito usmjerava operatera Yang da ispuši mlaznicu i ne nadgleda mjesto rada.

2. Operator opreme Yang uklonio je žive dijelove opreme bez nestanka struje, što je direktan uzrok nesreće;

Odgovornost za nezgodu:

1. Nesreća izazvana nelegalnom zapovijedi tehnološkog zhaoa glavni je uzrok nesreće i za nju je uglavnom odgovoran.

2. Yang je uglavnom bio odgovoran za nesreću zbog svog ilegalnog rada.

3. Tvrtka za proizvodnju zlatne plastike na dužnosti osiguranja yu nije pravodobno otkrila da radnici krše pravila i propise, daju administrativne ekonomske kazne.

4. Osoba odgovorna za osnivanje kompanije, fabriku podružnica i odgovarajuće vođe poslovnog odjela preuzimaju odgovornost uprave i izriču administrativne i ekonomske kazne.

Upozorenje o nesreći:

1. Pod bilo kojim okolnostima, operatori rade u skladu s pravilima i propisima i procedurama rada opreme i ne smiju raditi slijepo ili riskirati. Svako trenutno kršenje može dovesti do loših rezultata.

2. Sve razine osoblja jedinica proizvodnog iskustva treba da stave sigurnost na prvo mjesto i zaista postigne sigurnost na prvom mjestu. Ako se unaprijed razmotri sigurnost i kontroliraju kršenja u procesu održavanja, mogu se izbjeći nesreće.

Posebno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naše sigurnosne oznake za zaključavanje koje je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene oznake za sigurnosno zaključavanje proizvedene u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: proizvođači sigurnosnih oznaka oznaka Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit