sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznaka držača ABS skele

Oznaka držača ABS skele

Broj dela: SLT02 Oznaka nosača skele a) Napravljeno od ABS-a. b) Omogućuje sistemsku, proceduralnu i zakonsku usklađenost skela na radnim mjestima. c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom. d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje koji pružaju vrlo vizualne i privlačne informacije. e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

Opis

Broj dela:   S LT0 2

Oznaka držača kaveza S

a) Napravljeno od ABS-a.

b) Pruža sistem,   proceduralna i zakonska usklađenost skela na radnim mjestima.

c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom.

d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje,   pružanje vrlo vizualnih i privlačnih informacija.

e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

 

Dio br.

Opis

SLT01

Veličina: 310mm × 92mm, Prečnik: 60mm

SLT02

Veličina: 213mm × 56mm

S LT0 3

Veličina: 81 mm × 39 mm

1

Postupci otkazivanja i upravljanja održavanjem

procesa

1. Odgovorna osoba obavješćuje operatera priključne mašine ili postupka kako bi objasnila razlog za zaključavanje blokade.

2. Ako se stroj pokreće, operator bi trebao zaustaviti stroj kroz normalan korak zaustavljanja.

3. Objasnite razlog zaključavanja i oznake na radionici i povezanim uređajima. Isključite napajanje startera i ostalih izolatora napajanja. Zatvorite sve ventile kako biste spriječili ulazak potencijalnih opasnosti poput pare, opasnih tečnosti i komprimiranog plina.

4. Starter i ostale izolatore napajanja pouzdano zaključajte u položaju „isključeno“ i zaključajte, provjerite i zatvorite sve ventile.

5. Grupno zaključavanje: kada samo jedan pokretački uređaj pokreće druge uređaje za izolaciju napajanja, na uređaj se postavlja jedan ili više lanaca (koji se nalaze u upravljačkom radu). Svaka osoba ili jedinica za održavanje mora dodati nekoliko vlastitih brava u više lanaca. Kada je potrebno zaključati više izolatora napajanja, odgovorna osoba primjenjuje posebne grupne brave za zaključavanje svih uključenih izolatora napajanja. Ključeve tih brava trebaju biti smještene u grupnu kutiju za zaključavanje, a svaki član grupe trebao bi staviti svoju vlastitu bravu u okvir za zaključavanje grupe. Po potrebi se može koristiti više lanaca.

6. Hangtag: ako uređaj za izolaciju napajanja ne može biti zaključan, hangtag označava da se uređaj ne može otvoriti. Dakle, oznaka bi trebala dobiti pažnju svih, posebno onih koji pokušavaju otvoriti izolaciju struje.

7. Obesite grupu: svi koji rade u grupi trebaju objesiti svoj vlastiti znak na izolatoru napajanja.

8. Napomena: samo osoba koja označava Lockout ima pravo otključavanja i uklanjanja po završetku posla.

9. Provjerite da niko ne može otvoriti uređaj s bilo kojeg gumba za pokretanje ili upravljačke ploče.

10. Provjerite i provjerite jesu li drugi postupci ili mehaničke opasnosti pravilno spriječeni. Nepažnja ili nedostatak budnosti osnovni su uzrok ozljede i svi rotirajući strojevi moraju se potpuno zaustaviti.

Dozvola za Lockout oznaku treba postaviti na očigledno mjesto oko blokade olovke da bi se pokazalo da je uređaj sada Lockout tagout. U ovom trenutku mogu se očistiti, popraviti, montirati i drugi radovi.

12. Za rad na licu mjesta za osoblje koje je angažiralo outsourcing, odgovarajuća odgovorna odjeljenja šalju posebno osoblje koje će obavljati posao u domaćem ropstvu pod sigurnosnim uvjetima projekta outsourcinga i strogo provoditi ove mjere.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša oznaka nosača za skele abs koju je izradio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođenu oznaku s držačima za skele proizvedenu u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: abs proizvođača skela držač oznaka proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit