sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznaka za ispitivanje sigurnosnih skela

Oznaka za ispitivanje sigurnosnih skela

Broj dela: SLT01 Oznaka držača skela a) Napravljeno od ABS-a. b) Omogućuje sistemsku, proceduralnu i zakonsku usklađenost skela na radnim mjestima. c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom. d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje koji pružaju vrlo vizualne i privlačne informacije. e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

Opis

Broj dela:   S LT0 1

Oznaka držača kaveza S

a) Napravljeno od ABS-a.

b) Pruža sistem,   proceduralna i zakonska usklađenost skela na radnim mjestima.

c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom.

d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje,   pružanje vrlo vizualnih i privlačnih informacija.

e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

 

Dio br.

Opis

SLT01

Veličina: 310mm × 92mm, Prečnik: 60mm

SLT02

Veličina: 213mm × 56mm

S LT0 3

Veličina: 81 mm × 39 mm

4

Postupci otkazivanja i upravljanja održavanjem

Brave i marka

Sve radionice i odjeli postrojenja moraju imati najmanje jednu posebnu bravu i oznaku. Osoblje za upravljanje i održavanje mora imati više brava i vješalica da bi se zaključale i vješalice. Za svaku opremu postoji više motora. Potrebne su brave i vješalice, a za drugu srodnu opremu (poput ventila) potrebni su brave i vješalice.

Brave i ploče odjela bit će zaduženi za radionicu, direktora odjeljenja ili posebnu osobu. Čuvajte detaljnu datoteku zaključavanja i oznake i koristite zapise (evidencija o korištenju treba navesti upotrebu, vrijeme i odgovornu osobu). Ako su zaključavanje i oznaka izgubljeni ili ih iz bilo kojeg razloga ne možete koristiti, odmah se javite svom nadzorniku.

trening

Svaki zaposlenik u postrojenju treba biti osposobljen za prepoznavanje opasnih sila, tipova snage, veličina, metoda izolacije i upravljanja. Svi zaposlenici trebali bi znati da uređajima za označavanje blokade nije dopušteno pokretanje. Novi zaposlenici trebaju biti obučeni u postupku zaključavanja prije nego što započnu s radom. Pretrenirajte se barem jednom godišnje. Prekvalifikacija i prekvalifikacija su neophodni kada su zaposleni premješteni unutar kompanije.

Svaki zaposlenik provodi Lockout tagout obuku i vodi evidenciju o obuci.

Količina energije koja može postojati nakon što je uređaj izoliran. Kao što su energija koja se nalazi u opruzi, zamašnjaku, tekućini ili plinu pod pritiskom, kondenzatoru ili težini.

Posebno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naša sigurnosna skela za inspekciju koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti veletrgovačku oznaku za inspekciju sigurnosnih skela izrađenu u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: sigurnosne skele pregledavaju proizvođači oznaka Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit