sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Držač sigurnosnih oznaka skela

Držač sigurnosnih oznaka skela

Broj dela: SLT01 Oznaka držača skela a) Napravljeno od ABS-a. b) Omogućuje sistemsku, proceduralnu i zakonsku usklađenost skela na radnim mjestima. c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom. d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje koji pružaju vrlo vizualne i privlačne informacije. e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

Opis

Broj dela:   S LT0 1

Oznaka držača kaveza S

a) Napravljeno od ABS-a.

b) Pruža sistem,   proceduralna i zakonska usklađenost skela na radnim mjestima.

c) Omogućuje jasnu inspekcijsku stazu koja daje integritet i kontrolu nad provedenim radom.

d) Oznake su dostupne u tri izdržljiva materijala za pisanje,   pružanje vrlo vizualnih i privlačnih informacija.

e) Svaka s držačem oznake skela i oznakom. Oznake se mogu prilagoditi.

 

Dio br.

Opis

SLT01

Veličina: 310mm × 92mm, Prečnik: 60mm

SLT02

Veličina: 213mm × 56mm

S LT0 3

Veličina: 81 mm × 39 mm

Studija slučaja Lockout tagout5

Slučaj 5

Opis nesreće: 2012, Bangkok co. Fiber fiber co., LTD. Spremnik plina eksplodirao je i zapalio se u industrijskom parku Maapu, provincija Rayong, Tajland. Eksplozija je bila vrlo snažna. Ubrzo nakon eksplozije, zgrada se zapalila i proizvela je mnogo dima. U vrijeme eksplozije i požara u radu je bilo više od 60 radnika, u kojima je poginulo 12, a ranjeno više od 100 ljudi.

Uzrok nesreće: radnici nisu poštovali sigurnosne postupke prilikom čišćenja proizvodne linije toluena zbog razdoblja gašenja, što je uzrokovalo da se toluen zapalje zbog izlaganja pregrijavanju.

Način poboljšanja: prilikom popravka i čišćenja kemijskog cjevovoda pokušajte isprazniti plin, tekućinu i pritisak u cjevovodu i zaključati ga. Ako objekt unutar cijevi ima posebne zahtjeve za temperaturnim uvjetima, njime bi se trebala rukovati profesionalna oprema prilikom ispuštanja zaostale energije.


Slučaj 6

Opis nezgode: radnik u održavanju u proizvodnom pogonu čisti i učvršćuje upravljačku ploču električnog ormara. Njegov kolega mu kaže da je kontrolna ploča isključena i Lockout tagout. Osoblje za održavanje nije provjerilo ponovo sami, zatim otvorite električni ormar i direktno radite. Međutim, činjenica da kolege nisu sigurno prekinuli glavno napajanje, osoblje za održavanje ozlijeđeno je od strujnog udara.

Uzrok nesreće: kolege osoblja za održavanje isključili su samo dio napajanja upravljačke ploče i obavili Lockout tagout, ali nisu isključili glavno napajanje; Osoblje za održavanje prije operacije nije lično provjerilo da li je napajanje zatvoren, također nije koristilo olovku za provjeru da li je pločica živa, a zatim izravno djeluje.

Načini poboljšanja: ne stavljati vlastitu sigurnost u potpunosti u ruke drugih, podjelu rada među kolegama kako bi dobro unaprijed komunicirali; Uvjerite se da se izolacija energije i Lockout oznaka strogo izvode prije rada i obavezno izmjerite je li oprema aktivna olovkom prije rada.


Hot Tags: Držač sigurnosnih oznaka skela

Pošaljite upit